Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Létezik? Írjátok meg!

Ideálpasi - akit minden lány és meleg srác keres, de sehol sincs. Én az utóbbiak táborát erősítem :) Ti? Láttatok már ideálpasit? Azmilyenaz?

Ma már máma van?

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

ablak (1) abszurd (1) aláírás (1) alibi (1) alterego (1) anettka (1) angyal (1) antal (1) arcan (5) átverés (2) barátság (4) belváros (1) besenyő (1) besenyő pista (1) bi (1) biszexuális (2) biszexualitás (1) blog (10) blogger (1) boy (1) buli (1) buzi (2) campus (1) capella (1) chat (1) cigány (1) cool tv (1) család (1) csók (1) csönd (1) daniel radcliffe (1) debrecen (1) demokrácia (1) díj (1) első (1) erotika (2) értékellek mint embert (1) esküvő (1) felvonulás (1) feminin (1) férfi (5) fesztivál (1) fidesz (3) fiú (8) fog (1) fogászat (1) fotó (2) freeblog (2) gay (17) gén (1) gondolatok (1) google (1) gus (1) gyerek (2) gyurcsány (2) gyurcsány ferenc (1) harry potter (1) házasság (1) heteró (4) hetero (3) heteroszexuális (1) hirdetés (1) homo (1) homofóbia (1) homokos (1) homoszexuális (4) homoszexualitás (2) hoolie (1) humor (1) ideális (11) ideális pasi (2) ideálpasi (13) identitás (1) igazi (1) imre (1) in (1) index (2) index.hu (1) interjú (1) jackyll (1) jég (1) jelige (1) kapcsolat (3) kft (1) komment (2) kormányválság (1) küldök neked egy cuppanóst (1) laár (1) laár andrás (1) lány (3) lányi (1) lart pour lart (1) legyen ön is milliomos (1) leszbikus (1) liberalizmus (1) link (1) magyar (1) magyar narancs (1) magyar nyelv (1) meghalt (1) meleg (16) melegbár (1) melegfelvonulás (1) memoriam (1) mszp (3) mti (1) nacionalizmus (1) népszavazás (1) név (1) nick (1) (3) nős (2) nyelvtan (1) orbán (2) orbán viktor (1) pár (2) párkapcsolat (1) párkeresés (2) pasi (11) pasivadászat (1) poén (1) politika (1) poll r (3) poszt (1) posztpasi (1) pride (1) randi (1) relax (1) rtl (1) rtl klub (1) semjén zsolt (1) sex (2) spiritualitás (1) srác (2) suniland (1) szakítás (1) szakítós (1) szakitshabirsz.blog.hu (1) szakíts ha bírsz (1) szavazás (3) szdsz (2) szél (1) szerelem (7) szerető (1) szex (5) színes bőrű (1) szivatás (1) sztori (1) szüzesség (1) találkozás (1) tapasztalatok (1) társ (2) társulat (1) tékozló homár (1) thebible.freeblog.hu (2) the bible (2) tinédzser (1) tisztelet (1) tiszteletben tartani (1) tisztelni (1) tökéletes (2) tolerancia (1) tompika (1) új (1) upc (1) útikalauz (1) útikalauz melegeknek (1) vágó (1) vágó istván (1) változás (1) vélemény (2) véletlen (1) vicc (1) videó (1) vihar (1) vőfély (1) youtube (2) zene (1) zsidó (1) Címkefelhő

Szex, fog, rákenroll és esküvő

2008.07.17. 12:15 :: -:-arcan-:-

Najó, eltűntem. Persze nem igazából, csak elég sok minden történt, s írási hajlamom egy másik, nem saját blog elindításába fektettem.  Gondoltam, mostmár akkor is írok valamit, ha épp semmi nem jut eszembe. Persze azért én figyeltem mindenkit (mármint, akik a google readeremben számon vannak tartva).

Gyorsan pontokba szedem, ami most van velem (hogy képbe kerüljetek):

1. Nagy kiváltság, de ma végre otthon vagyok és pihenek, nem pedig melózom vagy az éjszakás munkámat alszom ki épp. Nyilván rámtört a lelkiismeret, hogy már mióta nem írtam semmit ide.

2. Múlt héten marhára fájt a fogam és kiderült, hogy kedvenc fogorvosom 2 hónappal ezelőtt hirtelen meghalt... Nagyon genyónak tűnhet ilyen kontextusban ezt leírni, tudom, de amikor üvöltve rángatóztam a fogfájás miatt, csak magamat tudtam sajnálni, hogy pont a legbizalmasabb melót végző dokim hagyja itt ezt az Illúziót. Bakker, szemét gondolatok jutnak az ember eszébe, ha kínlódik, szégyellem is magam érte. Azóta kurvára parázva elmentem egy vadidegen magánrendelőbe, de nem tudok megbízni bennük, mert mindenhol a marketingre és médiára kihegyezett orrom PR-t és lehúzást érzékel (ez egy régi beidegződés az exmelóm után, s nem tudtam kiírtani magamból). Kiszedtek egy régi tömést, alatt rohad minden már vagy tíz éve, gyökérkezelés és tisztítások és antibiotikumok ellenére úgy érzem (tudom), hogy menthetetlen, erre jönnek azzal, hogy így meg úgy, így 20 ropi, meg úgy plusz 20 ropi és csak temessük vissza a szart és nem kell kihúzni. Hát kapják be! Marhára félek a húzástól, de 10 éve ugyanezzel az egy foggal szarakszom, most szerintem kénytelen leszek. Erre mondja ez az új doki, hogy persze ezt is akarhatom, nyilván az kevesebbe kerül, de elkezdte mantrázni, hogyhát akkor megugye ezt a fogat mégiscsak szájsebésznek kellene felnyitással kihúzni, mert hogy ezt már csak így lehet (persze 20 ropiért), ami náluk természetesen rendelkezésre áll. Jah és hogy vegyem figyelembe, hogy utána szépészeti meg fogkényelmi szempontból implantátumot kell rakni hátra, ami 200 rugó. Bakker, ezek után hogy bízzak meg ezekben? Nem skót vagyok, ha garantálja nekem, hogy minden oké lesz, akkor benne vagyok, de ne ráncigáljanak már a pénztárcámnál fogva úgy, hogy sokszor tudom, hol kamuznak. Vagyis most itt állok egy nyitott foggal, s fel kéne hívni őket, hogy akkor hívják a húszezres sebészüket, aztán vágja ki és felejtsük el egymást. Csakhát para van.

3. Lefejezések vannak a cégnél, konkrétan 2 kirúgott ember helyett is kell úgy dolgoznom, hogy tudom, lehet, engem is bele akarnak rángatni egy ien belső botrányba, amihez télleg semmi közöm.

4. Jövő héten megyek szülővárosomba, Debrecenbe a Campus fesztiválra, megaztán összeröffenéses dajdaj a haverokkal, félórás pofavizit anyáméknál és ottalvás az exemnél. De viszek magammal 2 havert, hogy (bármelyikükkel szemben) meg tudjanak védeni, pontosabban legyen okom a "hát sietek, szia, várnak" formulát bevetni :)))

5. Volt egy "pasim" is kőkemény három napig. Levelet írt egy ismerkedős oldalra, találkoztunk, nem voltam elragadtatva, ő sem. Szexeltünk. Pedig még az ágyban is arra gondoltam, mien jó lesz a lakótársaimhoz hazaérve egy üveg bor mellett rágyújtani. Szal még egy takarítás is nagyobb izgalomba hoz, mint ez a "kaland". Lehet, hogy szégyen rám nézve, valamiért belementem (egy éve nem szexeltem). Oszt jónapot. Jah, 2 nap után aszonta, azt érzi, hogy én komolyan gondolom (WTF????!!!!) és inkább hagyjuk abba. Pfhúú, mondtam magamban. Nem ellenkeztem. :)

6. Váltottam UPC Digitalra. Kurvára elégedett vagyok, ez az, amit kerestem. Vége a szar tévéműsorok korának. Bekapcsolom és csak az megy, amit én szeretek és akkor, amikor én meg a lakótársaim akarjuk. 0% kapcsolgatás. Végre mindenki áttérhetne a mennyiségi tévénézésről (háttértévézés, feleslegesen hallott Híradók stb.) a minőségire. Csak úgy sorakoznak a távol-keleti minőségi rendezők filmjei, meleg témájú vígjátékok, vicces ismeretterjesztők és buddhista vagy hindu témájú utazási filmek. Melegen ajánlom!

7. Kiderült, hogy az exem, akivel már 7 éve nem vagyok együtt, az utolsó éveinkben már csak hitegetett (engem és magát), de alatta, benne már rohadt az egész. Frankó, így romba dőlt az az élményem, hogy ez a kapcsolat 6 évig tartott és szinte zökkenő nélkül. Közben csak ő volt gyáva, hogy elmondja, meg kéne beszélnünk sok dolgot részéről. Így hazugság volt az utolsó minimum 2 év. Pedig olyan büszke voltam rá!!! És hogy ezt hogy tudta olyan mesterien, Született feleségeket megirigyelő módon elhazudni, hogy nekem ne tűnjön fel, az valami félelmetes. Félt attól, hogyha elhagy, akkor milesz. Inkább maradt a langyos, büdöskés posványban, velem meg elhitette, hogy minden cool és kivárta azt az időpontot, amikor már nem neki kell kimondani a szakítást, hanem az egész úgy ahogy van szétrothad belülről, díszes csomagolásban. Hát fúj!!! Mindezek ellenére nem tudom nem "Idealizálni" őt. Első volt nekem, számomra gyönyörű volt és nem tudok igazán haragudni rá. Maximum szánni, hogy azóta is körbe-körbe jár az életével és a dolgaival, míg én, ha nem is párkapcsolati szempontból, de elmondhatom, hogy fejlődtem. Ő meg tovább dugogathat néha tizen-huszonéves srácokat, valami mindig hiányozni fog neki. Talán az őszinteség, meg a felelősségvállalás.

8. Egy ismerősöm elhívott az esküvőjére vőfélynek augusztusban, mert tudok beszélni sok ember előtt és moderálni eseményeket. Nade miaf*szt csinál egy vőfély, ha nem akar ízléstelen, álmagyarkodós, paraszti stílust követni? Szeretem őket, ezt ki kell még találnom magamban. Mégiscsak ez az egy alkalmuk van megesküdni, így nem cseszhetem el, de fingom nincs, mit tegyek, ha nem akarok Besenyő Pista bácsi stílusban pirospozsgás szüzekről hadoválni tájszólással, kínrímekben.

Nah, egyelőre ennyi. Teszek be posztpasikat is, mert már rég volt.

Üdv mindenkinek,

-:-arcan-:-

1 komment · 1 trackback

Címkék: blog poszt szex fesztivál sex esküvő meleg upc debrecen gay campus fog pasi fogászat ideális vőfély ideálpasi arcan

A bejegyzés trackback címe:

https://idealpasi.blog.hu/api/trackback/id/tr40572455

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szerelemblog 2008.10.10. 18:36:23

Tudod mi az, szeretni valakit?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

captain29 · http://www.captain29.freeblog.hu 2008.07.31. 16:01:58

Ó szegény :( a fogorvosoktól én is félek mint a tűztől, de szerencsére az enyém nő és nem pénzsóvár és fiatal :P szóval kicsi az esély rá hogy meghal.
Az expasik pedig... tudnak érdekes meglepetéseket tartogatni, pozitívat is és negatívat ugyanúgy. Egy ember igazi arcát csak akkor ismered meg (szerintem) ha már "kipróbáltál" vele minden szerepet (mármint szerelem, barátság, ilyesmik).
süti beállítások módosítása