HTML

Létezik? Írjátok meg!

Ideálpasi - akit minden lány és meleg srác keres, de sehol sincs. Én az utóbbiak táborát erősítem :) Ti? Láttatok már ideálpasit? Azmilyenaz?

Ma már máma van?

május 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

ablak (1) abszurd (1) aláírás (1) alibi (1) alterego (1) anettka (1) angyal (1) antal (1) arcan (5) átverés (2) barátság (4) belváros (1) besenyő (1) besenyő pista (1) bi (1) biszexuális (2) biszexualitás (1) blog (10) blogger (1) boy (1) buli (1) buzi (2) campus (1) capella (1) chat (1) cigány (1) cool tv (1) család (1) csók (1) csönd (1) daniel radcliffe (1) debrecen (1) demokrácia (1) díj (1) első (1) erotika (2) értékellek mint embert (1) esküvő (1) felvonulás (1) feminin (1) férfi (5) fesztivál (1) fidesz (3) fiú (8) fog (1) fogászat (1) fotó (2) freeblog (2) gay (17) gén (1) gondolatok (1) google (1) gus (1) gyerek (2) gyurcsány (2) gyurcsány ferenc (1) harry potter (1) házasság (1) heteró (4) hetero (3) heteroszexuális (1) hirdetés (1) homo (1) homofóbia (1) homokos (1) homoszexuális (4) homoszexualitás (2) hoolie (1) humor (1) ideális (11) ideális pasi (2) ideálpasi (13) identitás (1) igazi (1) imre (1) in (1) index (2) index.hu (1) interjú (1) jackyll (1) jég (1) jelige (1) kapcsolat (3) kft (1) komment (2) kormányválság (1) küldök neked egy cuppanóst (1) laár (1) laár andrás (1) lány (3) lányi (1) lart pour lart (1) legyen ön is milliomos (1) leszbikus (1) liberalizmus (1) link (1) magyar (1) magyar narancs (1) magyar nyelv (1) meghalt (1) meleg (16) melegbár (1) melegfelvonulás (1) memoriam (1) mszp (3) mti (1) nacionalizmus (1) népszavazás (1) név (1) nick (1) (3) nős (2) nyelvtan (1) orbán (2) orbán viktor (1) pár (2) párkapcsolat (1) párkeresés (2) pasi (11) pasivadászat (1) poén (1) politika (1) poll r (3) poszt (1) posztpasi (1) pride (1) randi (1) relax (1) rtl (1) rtl klub (1) semjén zsolt (1) sex (2) spiritualitás (1) srác (2) suniland (1) szakítás (1) szakítós (1) szakitshabirsz.blog.hu (1) szakíts ha bírsz (1) szavazás (3) szdsz (2) szél (1) szerelem (7) szerető (1) szex (5) színes bőrű (1) szivatás (1) sztori (1) szüzesség (1) találkozás (1) tapasztalatok (1) társ (2) társulat (1) tékozló homár (1) thebible.freeblog.hu (2) the bible (2) tinédzser (1) tisztelet (1) tiszteletben tartani (1) tisztelni (1) tökéletes (2) tolerancia (1) tompika (1) új (1) upc (1) útikalauz (1) útikalauz melegeknek (1) vágó (1) vágó istván (1) változás (1) vélemény (2) véletlen (1) vicc (1) videó (1) vihar (1) vőfély (1) youtube (2) zene (1) zsidó (1) Címkefelhő

Szex, fog, rákenroll és esküvő

2008.07.17. 12:15 :: -:-arcan-:-

Najó, eltűntem. Persze nem igazából, csak elég sok minden történt, s írási hajlamom egy másik, nem saját blog elindításába fektettem.  Gondoltam, mostmár akkor is írok valamit, ha épp semmi nem jut eszembe. Persze azért én figyeltem mindenkit (mármint, akik a google readeremben számon vannak tartva).

Gyorsan pontokba szedem, ami most van velem (hogy képbe kerüljetek):

1. Nagy kiváltság, de ma végre otthon vagyok és pihenek, nem pedig melózom vagy az éjszakás munkámat alszom ki épp. Nyilván rámtört a lelkiismeret, hogy már mióta nem írtam semmit ide.

2. Múlt héten marhára fájt a fogam és kiderült, hogy kedvenc fogorvosom 2 hónappal ezelőtt hirtelen meghalt... Nagyon genyónak tűnhet ilyen kontextusban ezt leírni, tudom, de amikor üvöltve rángatóztam a fogfájás miatt, csak magamat tudtam sajnálni, hogy pont a legbizalmasabb melót végző dokim hagyja itt ezt az Illúziót. Bakker, szemét gondolatok jutnak az ember eszébe, ha kínlódik, szégyellem is magam érte. Azóta kurvára parázva elmentem egy vadidegen magánrendelőbe, de nem tudok megbízni bennük, mert mindenhol a marketingre és médiára kihegyezett orrom PR-t és lehúzást érzékel (ez egy régi beidegződés az exmelóm után, s nem tudtam kiírtani magamból). Kiszedtek egy régi tömést, alatt rohad minden már vagy tíz éve, gyökérkezelés és tisztítások és antibiotikumok ellenére úgy érzem (tudom), hogy menthetetlen, erre jönnek azzal, hogy így meg úgy, így 20 ropi, meg úgy plusz 20 ropi és csak temessük vissza a szart és nem kell kihúzni. Hát kapják be! Marhára félek a húzástól, de 10 éve ugyanezzel az egy foggal szarakszom, most szerintem kénytelen leszek. Erre mondja ez az új doki, hogy persze ezt is akarhatom, nyilván az kevesebbe kerül, de elkezdte mantrázni, hogyhát akkor megugye ezt a fogat mégiscsak szájsebésznek kellene felnyitással kihúzni, mert hogy ezt már csak így lehet (persze 20 ropiért), ami náluk természetesen rendelkezésre áll. Jah és hogy vegyem figyelembe, hogy utána szépészeti meg fogkényelmi szempontból implantátumot kell rakni hátra, ami 200 rugó. Bakker, ezek után hogy bízzak meg ezekben? Nem skót vagyok, ha garantálja nekem, hogy minden oké lesz, akkor benne vagyok, de ne ráncigáljanak már a pénztárcámnál fogva úgy, hogy sokszor tudom, hol kamuznak. Vagyis most itt állok egy nyitott foggal, s fel kéne hívni őket, hogy akkor hívják a húszezres sebészüket, aztán vágja ki és felejtsük el egymást. Csakhát para van.

3. Lefejezések vannak a cégnél, konkrétan 2 kirúgott ember helyett is kell úgy dolgoznom, hogy tudom, lehet, engem is bele akarnak rángatni egy ien belső botrányba, amihez télleg semmi közöm.

4. Jövő héten megyek szülővárosomba, Debrecenbe a Campus fesztiválra, megaztán összeröffenéses dajdaj a haverokkal, félórás pofavizit anyáméknál és ottalvás az exemnél. De viszek magammal 2 havert, hogy (bármelyikükkel szemben) meg tudjanak védeni, pontosabban legyen okom a "hát sietek, szia, várnak" formulát bevetni :)))

5. Volt egy "pasim" is kőkemény három napig. Levelet írt egy ismerkedős oldalra, találkoztunk, nem voltam elragadtatva, ő sem. Szexeltünk. Pedig még az ágyban is arra gondoltam, mien jó lesz a lakótársaimhoz hazaérve egy üveg bor mellett rágyújtani. Szal még egy takarítás is nagyobb izgalomba hoz, mint ez a "kaland". Lehet, hogy szégyen rám nézve, valamiért belementem (egy éve nem szexeltem). Oszt jónapot. Jah, 2 nap után aszonta, azt érzi, hogy én komolyan gondolom (WTF????!!!!) és inkább hagyjuk abba. Pfhúú, mondtam magamban. Nem ellenkeztem. :)

6. Váltottam UPC Digitalra. Kurvára elégedett vagyok, ez az, amit kerestem. Vége a szar tévéműsorok korának. Bekapcsolom és csak az megy, amit én szeretek és akkor, amikor én meg a lakótársaim akarjuk. 0% kapcsolgatás. Végre mindenki áttérhetne a mennyiségi tévénézésről (háttértévézés, feleslegesen hallott Híradók stb.) a minőségire. Csak úgy sorakoznak a távol-keleti minőségi rendezők filmjei, meleg témájú vígjátékok, vicces ismeretterjesztők és buddhista vagy hindu témájú utazási filmek. Melegen ajánlom!

7. Kiderült, hogy az exem, akivel már 7 éve nem vagyok együtt, az utolsó éveinkben már csak hitegetett (engem és magát), de alatta, benne már rohadt az egész. Frankó, így romba dőlt az az élményem, hogy ez a kapcsolat 6 évig tartott és szinte zökkenő nélkül. Közben csak ő volt gyáva, hogy elmondja, meg kéne beszélnünk sok dolgot részéről. Így hazugság volt az utolsó minimum 2 év. Pedig olyan büszke voltam rá!!! És hogy ezt hogy tudta olyan mesterien, Született feleségeket megirigyelő módon elhazudni, hogy nekem ne tűnjön fel, az valami félelmetes. Félt attól, hogyha elhagy, akkor milesz. Inkább maradt a langyos, büdöskés posványban, velem meg elhitette, hogy minden cool és kivárta azt az időpontot, amikor már nem neki kell kimondani a szakítást, hanem az egész úgy ahogy van szétrothad belülről, díszes csomagolásban. Hát fúj!!! Mindezek ellenére nem tudom nem "Idealizálni" őt. Első volt nekem, számomra gyönyörű volt és nem tudok igazán haragudni rá. Maximum szánni, hogy azóta is körbe-körbe jár az életével és a dolgaival, míg én, ha nem is párkapcsolati szempontból, de elmondhatom, hogy fejlődtem. Ő meg tovább dugogathat néha tizen-huszonéves srácokat, valami mindig hiányozni fog neki. Talán az őszinteség, meg a felelősségvállalás.

8. Egy ismerősöm elhívott az esküvőjére vőfélynek augusztusban, mert tudok beszélni sok ember előtt és moderálni eseményeket. Nade miaf*szt csinál egy vőfély, ha nem akar ízléstelen, álmagyarkodós, paraszti stílust követni? Szeretem őket, ezt ki kell még találnom magamban. Mégiscsak ez az egy alkalmuk van megesküdni, így nem cseszhetem el, de fingom nincs, mit tegyek, ha nem akarok Besenyő Pista bácsi stílusban pirospozsgás szüzekről hadoválni tájszólással, kínrímekben.

Nah, egyelőre ennyi. Teszek be posztpasikat is, mert már rég volt.

Üdv mindenkinek,

-:-arcan-:-

1 komment · 1 trackback

Címkék: blog poszt szex fesztivál sex esküvő meleg upc debrecen gay campus fog pasi fogászat ideális vőfély ideálpasi arcan

In memoriam Antal Imre

2008.04.28. 10:43 :: -:-arcan-:-

2008. április 15-én elhunyt, 26-án, múlt szombaton végső nyugalomra helyezték Antal Imrét.


Mindent le- és megírtak Veled kapcsolatban Imre, én inkább már nem is próbálok versenyre kelni a jelzők hadával.

Emlékszem, úgy másfél éve mekkorát röhögtem, mikor kértél tőlem egy BKV-jegyet, hogy Te majd megmutatod, miképp lehet "végszükség" esetén falatnyi papírral is jól "gazdálkodni".
Akkurátusan félbe, majd negyedbe hajtottad a jegyet. A sarkából pedig egy picike ívet lecsippentettél. Kihajtottad.
A jegy közepén egy lyuk tátongott, ráhúztad a mutatóujjadra, s kaján mosollyal a szádon megjegyezted; hát így...

Nyugodj békében!

1 komment

Címkék: imre in memoriam meghalt antal

Besenyő Pista bácsi blogol

2008.04.01. 05:23 :: -:-arcan-:-

Elnézést, hogy eddig nem szóltam róla, valahogy elfelejtettem, de nemrég felfedeztem, hogy egyik kedvenc előadóművészemnek, Laár Andrásnak (alias Besenyő Pista bácsi, Tompika, vagy KFT együttes, L'art pour l'art Társulat stb. stb.) blogja nyílt még februárban.

Én majd hanyatt estem az örömtől, hogy ezentúl közvetlenebb formában is tudom olvasni abszurd humorról vagy épp spiritualitásról szóló gondolatait.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a blogját a http://laarandras.freeblog.hu címen, mely címet én már rögvest fel is vettem a linkajánlómba!

Nosza, Ti is tegyetek ugyanígy! :)

Kedvcsinálónak akkor egy kis videó:
 

Szólj hozzá!

Címkék: blog család humor abszurd kft társulat spiritualitás laár lart pour lart besenyő pista besenyő tompika laár andrás

Kormányválság + én + Ti

2008.03.31. 12:16 :: -:-arcan-:-

Huhh, gyerekek! Nem is hiszitek el, milyen jó érzés kerített ma hatalmába!

A média pörög, válságstábok minden politikai oldalon, kapkodás, csodavárás, apatikusság, izgalom, vérborzalom.
"Chiiirkussssssz cvanchig úhr! Tighrishek, zebrhák, pháviánmhajom - jelentkezzenek!!!"

Ezeket olvastam, majd lementem cigiért.
Bammeg, süt a nap! Tiszta az ég és a levegő, szól a jó zene! A telefonomban a barátaim benne vannak, várnak szelíden.

S csak bejövök a blogomba, amit szeretek. Látom a kommentelők írásait, akiket szeretek. Csönd van. Nyugalom van, béke van, jól érzem magam.

Úristen! Kell ennél több?

Annyira jó veletek!!!!!!!!!!!!!!!!

Pusssssssssssz! :))))))))

1 komment

Címkék: blog politika mszp fidesz szdsz barátság meleg gay pasi ideális csönd ideálpasi arcan kormányválság

Pedofil az egész világ?

2008.03.30. 08:53 :: -:-arcan-:-

No jó, nem ilyen drámai a helyzet, csak mindenesetre fölöttébb furcsa.

Havi egyszer töltök le pornót (igen, tényleg), de akkor is csak azért, mert visít az oldal egy emilben, hogy 30 napja nem léptem be, ergo szükségem van a szolgáltatásukra :)))
Feltűnt azonban egy dolog. Az, hogy vannak a világban aberrált emberek, akik képesek nagyon pici gyerekekkel szexuális kapcsolatot létesíteni, az tudható és nem tűrhető. Azonban az, hogy a (legális) pornógyártás és média miért indult el a "pedofizálódás" lejtőjén, arról max. csak egy halvány lila gőzöcském lehet.................


Ennek az írásnak a folytatását is a the bible - az útikalauz melegeknek című új meleg anyablogon leled meg, ha van kedved ott is olvasni engem (és persze rengeteg más kiváló blogger cikkét).

Ezen a linken:


the bible - Pedofil az egész világ?


És íme a cikkhez tartozó szavazás is:

Szólj hozzá!

Mit érdemel az a bűnös...

2008.03.21. 01:18 :: -:-arcan-:-

Na, konkrétan ki az a hülye paraszt, aki képes néhány számlabefizetés közepette elhagyni 10.000 huffot?

Hát én.

Enyimé' a piros hangfal.
Hamarosan, azé' normálisan is írok majd cikket :)))

Hülye paraszt:

Szólj hozzá!

Vágó István szerint nem kell tisztelni a melegeket! Hanem...

2008.03.13. 17:50 :: -:-arcan-:-

...tiszteletben kell tartani őket és a melegséget.

A minap olvasom a comment:com-on, hogy megszűnik a Legyen Ön Is Milliomos. Egyrészt sajnálom, mert engem nagyon szórakoztatott, másrészről tény, hogy eléggé elfáradt a formátum, s ezen még a "technósított" zenei betétek se segítettek (vagyis kritikán aluliak voltak). Ergo nem csodálkozom, hogy Vágó István (akit tisztelek) végleg nemet mondott a folytatásra (amit tiszteletben tartok).

Hogy miért írok erről? Csak eszembe jutott egy érdekes interjú a múltból, amit Vágóval készítettek, s amiben valahogy szóba került a melegség valamint egy nyelvi megfogalmazás érdekessége.

Esküszöm, tényleg nem emlékszem, hol olvastam, és hogy a cikkben hogy került a csizma, vagyis a homoszexualitás "az asztalra". Minden bizonnyal egy korábbi melegfelvonulás apropóján jutott a kvízmester eszébe az, hogy épp a meleg kisebbséget hozza fel példának egy nyelvtani, ugyanakkor társadalmi kérdés illusztrálásához.

Vágó szerint ugyanis nem kell tisztelni a melegeket, melegséget, ellenben teljes mértékben tiszteletben kell tartani. Azzal érvelt (nyilván nem szó szerint), hogy óriási tévedés azt hinni, hogy adott dolgokat a tolerancia, a demokrácia vagy a liberalizmus nevében tisztelni kell. Elvégre nem várható el egy heteroszexuális "kívülállótól", hogy olyasmit tiszteljen, amit jó esetben egyáltalán nem ismer, rosszabb esetben akár meg is veti. Ellenben épp a demokrácia, tolerancia stb. jegyében épp hogy tiszteletben kell tartani eme kisebbséget. Vagy bármelyik másikat.

Hmmm. Milyen fura. Tisztelni vagy tiszteletben tartani. Oly csekély a különbség. Nem is igazán vehető észre, mégis hatalmas eltérés van a kettő közt.

Egyetértek Vágóval. Én magam sem tudom, mit jelent heteroszexuálisnak, cigánynak, színes bőrűnek, zsidónak vagy nem magyarnak lenni. Épp ezért - joggal - nem is várhatják el tőlem, hogy tiszteljek olyan dolgokat, amikhez semmi közöm. Ellenben állampolgári (de elsősorban emberi) kötelességem tiszteletben tartani, hogy vannak másképp gondolkodók, másképp érzők, akik pontosan ugyanolyan emberek, mint én. (És még mielőtt jönnének a fröcsögések: nem, nem gondolok még a pedofilokra vagy gyilkosokra stb. is.)

S lám, így lesz egy apró megfogalmazásbeli különbségből társadalmi kérdés.
Milyen kár, hogy a magyar közéletben ritkán hallani ennyire korrekt, tisztességes és valóban elgondolkodtató véleményt.

Sajnálom, hogy nincs meg Vágó úr száma :) (egykoron tanultam a médiáról, és tudom - mégha csak egy véleményblogot is írok -, hogy talán illendő lenne ezt megkérdezni tőle is, hogy pontosítsa érveit, ha esetleg nem jól emlékszem a cikk tartalmára). Ám ki tudja, talán egyszer csak felbukkan a kommentelők közt :))))))))

Ti hogyan látjátok ezt a kérdést? Egyetértetek Vágóval?

119 komment

Címkék: blog vélemény interjú rtl klub magyar vágó rtl legyen ön is milliomos vágó istván szavazás tolerancia meleg liberalizmus demokrácia zsidó cigány pride gay tisztelet nyelvtan pasi felvonulás homo homoszexuális heteroszexuális comment:com magyar nyelv heteró ideálpasi ideális pasi poll r tisztelni tiszteletben tartani melegfelvonulás színes bőrű

Orbán vs. Gyurcsány update szavazás!

2008.03.11. 11:26 :: -:-arcan-:-

Jackyll Indexes és Tékozló Homáros média-guru javaslatára készítettem egy poll-r szavazást is az előző bejegyzés témájához kapcsolódóan. Innen is köszönet neki!
Nem gondoltam volna, hogy ennyire megmozgatja ez a téma az embereket (tegnap 3000 körüli olvasót írt a statisztika). Ezúton köszönöm minden olvasónak és főleg kommentelőnek az érdeklődést! Nagyon aranyosak vagytok!

És bár a cikk végére már beillesztettem a szavazást, ide, a fő helyre is kiteszem. Nyugodtan meg lehet nyomni a "kedvenceteket"! :)))

Szólj hozzá!

Címkék: index mszp orbán fidesz gyurcsány szavazás meleg gay pasi ideális ideálpasi poll r tékozló homár jackyll

Orbán vagy Gyurcsány az ideálisabb meleg pasi?

2008.03.10. 05:30 :: -:-arcan-:-

Update!!!

Jackyll netes média-guru javaslatára poll-r szavazást is biggyesztettem a cikk végére, úgyhogy kattintásra fel; nektek ki jön be inkább? (Persze kizárólag világvége előtt és totális pasihiányban) :)))

Eredmény ide vagy oda, nem tudtam komolyan venni ezt a népszavazósdi játékot. Gondoltam, játszok én is kicsit. Ha mással nem is, a gondolattal és a szavakkal :)
Mi lenne például, ha nem maradna a Földön csak két férfiember; Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc? Ja, és persze én :) (Persze ez már az apokalipszis része lenne!) Melyikőjük lenne az Ideálpasi? Pláne az ideális "melegpasi"?
Szigorúan politikamentes, ámbátor szatirikus blődli következik, amiből egy sort se szabad igazán komolyan venni :)
Anettka a Napi Ásznak (van még ilyen újság?!) 2005-ben azt nyilatkozta (és a Velvet jól utánközölte), hogy míg Ferkóért a nők rajonganak, addig Vitya a pasiknak jön be inkább. Na bumm. Talán egyszer kiderül, mi alapján gondolhatta mindezeket, s hogy mit értett azon, hogy Orbánért a férfiak rajonganak :) Mindenesetre Anettka Gyurcsány kisugárzására hivatkozott, ugyanúgy, mint Butor Mónika, a Cool Tv műsorvezetője.
Orbánért egy Megasztáros lány, Kósa Ivett volt oda, aki annak "férfias bájára" és lazaságára utalt, szemben Feri "merevségével". Ja, és megkérdezték Kiszel Tüncit is, aki a két államférfi között csak úgy tudna dönteni, ha meztelenül látná őket... Tényleg, a parlamentnek nincs zuhanyzója???!!!

A merevséggel - gondolom - sokunknak önmagában nem lenne bajunk, csak nem mindegy, hogy ez a hátgerincben, agyban vagy fürge alhasi munkásunkban (copyright by L'art pour l'art) :) jelentkezik. Tehát:

1. számú Ideálpasi-jelölt: Gyurcsány Ferenc 10/4

Kicsit nyurga fiú, fiatalabb korában is már szemüveges, afféle Harry Potter-típus, csak épp a "rendszergizdábbik" fejjel. Tipikusan hiperaktív, túlmozgásos, de van benne valami erőt sugárzó "őrült" mersz, amitől képes az ember azt hinni, hogy ez pasi tudja mit csinál, mikor épp 160-nal száguldunk vele az autópályán.
Az ölelése tutira csontos lehet, ellenben tánctudása imponáló. Pontosabban az imponáló, hogy pont annyira nem tud mit kezdeni a testével a tánc nevű társasági akció keretein belül, akárcsak én, úgyhogy bátran lehet vele menni a Capellába, legalább nem csak mi égünk.Azt mondja magáról, hogy szenvedélyes, ellenben - mivel nem vagyok mazochid típus - nem igazán viselném el az ágyban a hangos "kurvaországozást". És arra se lennék vevő, ha esetleg egy sikertelen ágyjelenet után reggelig azt hallanám, hogy "elkúrtuk".
Nem tudom, mennyire lenne hűséges - mondjuk ez a partnertől is függ -, de én például reggel, délben és este ütném a fejét, ha megpróbálna engem, mint 27 éves "öregecske" meleget lecserélni egy 19 éves fiatalabbra.
A melegséghez normálisan viszonyul, bár magam sem értem, miért pont a tavaly március 15-i megemlékezést választotta burkolt coming out-jának alkalmául, ahol azt mondta:
"...Megingathatatlanul hihetsz hagyományosnak gondolt férfi-női szerepekben, a család semmi mással nem pótolható összetartó erejében, vagy férfiként férfi, nőként nő szerelmére vágysz, ezzel együtt is összetartozunk..."
Sőt! A tv2 egy tavaly júliusi adásában a következőket nyilatkozta:
"...az ország túlnyomó nagy többsége... be kell valljam, hogy nekem sok örömet okozó módon, nagyon-nagyon… megengedően? együttműködően? együttérzően? Nem tudom... de pozitívan viszonyult ahhoz, hogy szembesült azzal, hogy vannak köztünk meleg társak, akik épp olyan életet élnek, mint mi és szabadon akarnak szeretni."
Ujjé, szabad szerelem :) Tiszta Woodstock. :)

Pontozás: hórihorgas, vékony, új dolgokra nyitott, toleráns, de mégis sokszor merev, eszelős tekintetű és nem tud mit kezdeni a végtagjaival.
Kapjon a 10-es skálán 4 pontot annak a lehetősége, hogy közvetlen a világégés előtt őt választanám :)Közjáték

FeriGyur_61: szia
arcan80: üdv
FeriGyur_61: mijáratban?
arcan80: csak benéztem... tudod, hátha találkozok valaki értelmessel is.
FeriGyur_61: lárifári!
arcan80: ???
FeriGyur_61: ne legyél ilyen kishitű, meg tudod csinálni!!!
arcan80: mármint mit? hogy legyen valakim?
FeriGyur_61: aham
arcan80: és te, hogyhogy rám kattintottál?
FeriGyur_61: bejött a nicked és mert én is keresek
arcan80: és sokat? :))))) - bocs, nem hagyhattam ki
FeriGyur_61: :))) hát nem kicsit :)
arcan80: legutóbbi barátoddal mi történt?
FeriGyur_61: áááá, elkúrtuk a dolgot, valóságos kis terrorista volt, de nem szeretek erről beszélni, most rád koncentrálnék
arcan80: ok és 61-ben születtél?
FeriGyur_61: Ó igen. Igen-igen!
arcan80: nem nagy korkülönbség ez köztünk?
FeriGyur_61: Nem és háromszor is nem! Inkább megfontolt, bölcs vagyok. Nem ilyen öregecskedő.
arcan80: A nickedből ítélve gyúrsz is, nem?
FeriGyur_61: Persze-persze. Reggel, délben meg este...

2. számú Ideálpasi-jelölt: Orbán Viktor 10/6


Második jelöltünk egykoron, fiatalabb korában igen helyes férfiú volt, manapság azonban már egy tisztes, őszes halánték is bejátszik. Mentségére legyen mondva, rendre újrafazoníroztatja a frizkóját a legújabb trendek szerint, így most inkább már a sármos kifejezést használnám nála. Ráadásul sportemberről beszélünk, bár jómagam sajnos szintén nem értek a focihoz. Remélem, azért ebből nem lesz szakítópróba. :))

Az még inkább előny, hogy Viktorral bátran megjelenhetünk nagyobb társaságban is, senki nem néz ki minket azért, mert akkora lenne a méretbeli különbség (persze magasságra gondolok) :) A gyakran csücsörre hajló ajkai pedig szintén megérdemelnek egy fél perces néma felállást :)))Hajh! Csak azokat a sűrű homlokráncolásokat tudnám feledni, amitől biztosan férfiasan gondterhelt lesz az ábrázata, ugyanakkor oly gyakorta használta az e helyen lévő mimikai izmait, hogy azon már csak a botox segít. No sebaj, lesz még magyar-japán határ, meg 2010, majd akkor nézzük meg, megvannak-e azok a huncut kis redők :)

Vannak azonban averzióim is. Lehet, hogy én nem vagyok eléggé liberális, de ha Viktor minden egyes meghitt alkalomra hozna magával még egy embert, attól tutira kikészülnék. S bár tudom, hogy a jövő elkezdődött, ez még egy dakotának is sok lenne.
A zenei ízlésen se sokat vitatkoznánk, mert míg én mondjuk Ákoson nőttem fel, ő abba középkorúsodott bele. S míg Ákos mai zenei és szövegbeli produktumai egyre távolodnak tőlem, úgy jön még közelebb hozzám, ahogy idősödöm pl. a Kispál, hogyha csak a magyarokról beszélünk. Mindegy, ezen nem vesznék Vikivel össze. Ha Ákos-koncertre mennék, biztos szövegtudással rendelkezem, így tudunk együtt tombolni is, ha kell.

S hogy miért mondhatta Anettka, hogy jobban bejön a férfiaknak Vitya? Azt hiszem megtaláltam a válaszokat. A homoszexuálisokhoz való kedves hozzállása miatt történhetett mindez. S hiába Semjén ide vagy oda, tudjuk mi, mennyire megértő, toleráns és befogadó is Viktor, hiszen rendre bőszen tiltakozik, ha a homofóbia vádjával érintik. Vagy esetleg a nacionalizmus vádjával. Nézzük csak:És akkor még nem is beszéltünk arról, amikor megvédi a melegeket és a szakállasbácsizó Semjén Zsoltot a melegeket zászlórúdra tűző liberális párttól. :) Néhány részlet az MTI egykori közleményéből:
"Orbán Viktor nem Semjén Zsolt magatartásában lát kivetnivalót, hanem az SZDSZ kampányában, ugyanis véleménye szerint <arra még nem volt példa, hogy egy olyan nehéz és bonyolult életet élő csoportot, mint a homoszexuálisok, politikai célokra használtak volna. Nem helyes, ha politikai pártok önös pártpolitikai célból szórakoznak, eszközként használják bármelyik kisebbségi csoportot, beleértve például ezt az életmód kisebbség csoportot, a homoszexuálisokat>". "Orbán Viktor szerint ha a homoszexuálisok <úgy látják, hogy képviselni kell az érdekeiket, akkor majd nyilván meg fogják tenni>".

Bizony nehéz és bonyolult ez az élet, így az "életmód kisebbség csoport" tagjaként. És tényleg ne használjanak engem semmilyen célra, pláne ne tűzzenek zászlórúdra szakállas bácsik. És úgy látom, máris érvényesítettem is az érdekeimet. Például írom ezt a blogot. És még szabad :)

Viktor! Meggyőztél! 10-ből 6 az esélye annak, hogy egy világvége előtt, ha nincs más pasi a Ferkón és rajtad kívül, akkor járhatunk. Magyarország végre győzött! :))))

S most a két versenyző közti béke jegyében tekintsétek meg ezt a videót is:Ti kire, hány ponttal és milyen indokkal szavaznátok, kedves olvasók? Itt megnyomhatod a kedvencedet! :)) Kommentre és szavazásra fel! :)

63 komment

Címkék: mti mszp orbán fidesz férfi gyurcsány szavazás szdsz anettka meleg gyurcsány ferenc orbán viktor népszavazás gay semjén zsolt nacionalizmus pasi homofóbia ideális cool tv ideálpasi poll r

A meddő heteró tragédiája

2008.03.04. 16:11 :: -:-arcan-:-
Tegnap este tudtam meg egy nagyon közeli (heteró) barátomtól, hogy a feleségével (aki egy nagyon jó fej csaj) nem lehet gyerekük.
Végigjárták az orvosokat, ilyen-olyan meddőségi rendelőket, s az eredmény az, hogy (jelenlegi álláspont szerint) max. örökbefogadás...


Ennek az írásnak a folytatását is a the bible - útikalauz melegeknek című új meleg anyablogon leled meg, ha van kedved ott is olvasni engem (és persze rengeteg más kiváló blogger cikkét).

Ezen a linken:

the bible - A meddő heteró tragédiája

Szólj hozzá!

"Szelerem, szelerem, tiszta szelerem. A szelermet én nem feledem én..." :)

2008.03.04. 01:00 :: -:-arcan-:-

Szólj hozzá!

Címkék: youtube videó szerelem meleg kapcsolat gay pár fiú szerető ideálpasi ideális pasi

Nem bírta, hogy ne csókoljon meg 15 évesen...

2008.03.02. 04:18 :: -:-arcan-:-

Adós vagyok egy megígért történettel. Az én ideálpasis álomsztorim kezdetével. :)

13 éves voltam. A szüleim úgy ítélték meg, hogy szükségem van valakire, aki mellettem van hetente minimum kétszer. Hirdetést adtak fel, és meg is találták nekem Őt. Azonban egy idő után a heti kétszeri találkozás már nem volt elég. Majd’ minden nap találkoztunk. Ő lett az a srác, aki az első és ezidáig egyetlen IGAZI szerelem volt az életemben. Az én IDEÁLPASIM. 6 évet voltunk együtt (plusz az azt megelőző és az azutáni hosszú évek erős barátsága).

Na, a folytatás előtt a 18. évét már betöltött "napi posztpasi":Nem hazudok vagy viccelek. Csupán pontosítok, mielőtt bárki félrenyelné a szájába vett táplálékot, miközben ezeket a sorokat olvassa :)

Anyámék egy magán nyelvtanárt kerestek, valóban hirdetésen keresztül. Persze kézzel-lábbal tiltakoztam, hogy az én nyakamra ne küldjenek szemüveges, szexhiányos öreg tanárnőt, és különben is a félévi bukásból simán feltornászom magamat közepesre (ez az angollal máig nem sikerült maximálisan, nyelv és tanár ide vagy oda, holott ennek már lassan 15 éve).

Eljött tehát az ideje, hogy első alkalommal megjelenjen nálunk a „tanár bácsi” pofavizitre. Az ajtóban egy nyurga, göndör hajú srác állt fülbevalóval a bal fülében (1993-at írunk). Nem igazán figyeltem rá, jobban elkeserített a sorsom, hogy nekem most még sulin kívül is marhulnom kell ezzel a hülye tanulással. Ellenben, mikor elment, kínomban tücsköt-bogarat mondtam rá, hátha megúszom :) Mondtam, hogy ez tutira buzeráns, nézzétek csak a fülbevalót, ugye :) És hogy nem kell nekem ez az egész procedúra. Anyámék persze hajthatatlanok voltak és (nevezzük Daninak) Dani is kenyérre kente őket :) Nem is tudom, honnan vettem ezt a buzi témát, hiszen akkor még valahogy semmiféle szexualitáson nem járt az agyam, nemhogy meleg kapcsolatokon.

Lényeg, ami lényeg, 2 évig tartó extra erős barátságot alakítottunk ki, annak ellenére, hogy ő akkor 9 évvel idősebb, ergo 22 éves volt. Ezt a barátságot viszont már nagyon „brutálisan” kell elképzelni; naponta összejöttünk, mozi, közös programok, megismerkedés az ő egyetemi haveri, baráti környezetével, családi(!!!) kirándulás stb. stb. Ezt a kapcsolatot lényegében a szex kivételével már-már szerelminek is lehet utólag nevezni, csak akkor ez valahogy nem fordult meg a fejemben, de tényleeeeg!

15 éves koromban azonban történt valami. Tavasszal előhozakodott azzal, hogy 1 (azaz EGY) hét múlva meg akar velem beszélni valamit. Nekiestem viccesen, hogy akkor most mégis mi a f*sz az, amit csak egy hét után tudsz elmondani, mikor már jobban ismerjük egymást, mint a szüleink minket? Mindegy, beletörődtem, illetve nem foglalkoztam vele, mert épp azon voltam, hogy megint egy szegény lányt rázzak le magamról, mert valami miatt nem jött be ő sem (mint a többi lány, aki jelentkezett nálam szerelemre). És én kis hülye nem is gondoltam bele, hogy miért nem érzek semmit, miért nem jelentenek semmit ezek a csajok. Mindegy, írjuk a számlámra, hogy nagyon csíra voltam még a józan paraszti észhez :)

Eltelt az egy hét, kérte, menjünk el sétálni kicsit a szabad levegőre. Kiderült, hogy aznap délelőtt volt az államvizsgája, s a leendő „tárgyalásunk” esetleges negatív kimenetele miatt kérte, hogy a megmérettetése után beszélgessünk.
Elég kellemes tavasz volt már, hosszan gyalogoltunk és mindenféle töltelék dumával húzta az időt. Egy óra után, a sokadik padot is elhagyva aztán végre nekibátorodott és előállt a farbával. Elmondta, hogy bár leplezte előlem, de jó ideje belül eléggé boldogtalan.
Csendben hallgattam őt tovább.
Olyan érzések gyötrik – mesélte –, amire mindenképp megoldást kell találnunk, mert ő már nem bírja ezt a kínt tovább, s ha esetleg nem tudunk közösen valamit kitalálni, akkor radikálisan csökkenteni kell a találkozásaink számát, s azt is megfontolja, hogy esetleg lemondja a tanításomat.

Mégis miről beszélsz? – kezdtem én is aggódni.
Hát arról beszélt, hogy bár neki volt már ugyan egyszer rövid ideig barátnője, mellettem az elmúlt két évben azonban olyan érzésekre talált, amiket előtte még soha nem tapasztalt.
Olyan szerelem-félét. Egyszerűen már nem tud úgy mellettem ülni, hogy ne csókolja meg a nyakam. Ne simítsa végig az arcomat, ne fogja meg a kezemet a moziban. Vagyis hogy ő szerelmes belém. Úgy ahogy a nagy többség szokott szerelmes lenni egymásba, csupán ők fiú-lány relációban. S hogy nekem erről mi a véleményem, s hogy esetleg nem érzek-e én is hasonlót. Ugyanis a mély barátságból netalán át lehetne nyergelni együtt járásba, kapcsolatba.

Egy eszméletlen hosszú percig nem tudtam megszólalni. Még több levegőért kapkodtam, amitől el is szédültem kissé, ráadásul afféle pánikroham is kerülgetett.
A furcsa, hogy nem azért, mert kiakadtam vagy megdöbbentem volna. Hanem, hogy szinte másodpercek alatt felszínre hozott egy olyan érzést, ami bennem volt, csak nem fogtam, nem értelmeztem. Ezek pedig a Dani iránt érzett nagyon-nagyon mély érzelmek voltak.

Nem tudom jobban leírni, csak azt tudom mondani, hogy olyan érzés volt, mintha tudnál arról, hogy létezik a fagyi, amiről csupa jó dolgot mondanak, de valahogy soha nem gondoltál arra, hogy te is ehetnél akár. Erre felkínálnak neked egy teljes fagyiarzenált, s tudod, hogy mekkora megtiszteltetés, mekkora öröm, hogy ez veled megtörténhet egyáltalán. Mindeközben azzal is tisztában vagy, hogy bizonyos emberektől (lányoktól) valahogy nem merted, nem akartad elfogadni a felkínált fagyit. Erre jön egy ember, aki hirtelen felkínálja neked, s érzed legbelül, hogy bár nem számítottál rá, nem gondoltál rá, mégis ő az, akivel örökké fagyizni akarsz :)


Természetesen mondtam, hogy hát akkor próbáljuk meg, nincs bennem ellenérzés, sőt! 1 hétig még kérte, hogy ne találkozzunk, és gondoljam át többször is hideg fejjel. De én akkor már nem tudtam többé hideg lenni :)

Kettő hét után vele vesztettem el a szüzességem, s boldog, csodálatos évek következtek eztán az életemben.

Nos, így kezdődött az én ideálpasis sztorim. Fogok még mesélni a kapcsolat közepéről és végéről is. De még manapság is meglepődöm (főleg, most így végigolvasva), hogy mennyire romantikus és hihetetlennek tűnő ideálsztori volt is ez a kezdet.

Nektek volt hasonlóan hihetetlen találkozásotok, kapcsolatindításotok? Milyen volt az első számotokra?

7 komment

Címkék: blog férfi első szerelem barátság meleg kapcsolat gay pasi fiú találkozás szüzesség ideális srác ideálpasi arcan

Relax. Merre lax?

2008.03.01. 15:45 :: -:-arcan-:-

A belváros legbelsejébe, a házdzsungelek közé csak némi jég, széllökés, autóriasztó és a viharról szóló netes beszámolók jutottak el.
Nosza, beraktam gyorsan az Echoes of Nature - Thunderstorm relax-noise lemezemet, mert az olyan hangulatos. :)
Lakótársam megkérdi:
- Ezt meg minek tetted be? Ha kinyitod az ablakot, ugyanazt hallod!
Mire én:
- Mer'? Kinyitod?

naugyehogyugye :)

3 komment

Címkék: zene vihar meleg gay ablak belváros szél jég relax

Meleg férficsók Harry Potternek

2008.02.28. 10:03 :: -:-arcan-:-Én már semmin nem lepődök meg. A mindenki kedvenc varázslótanoncát, Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe-t egy díjátadó műsorvezetője vasárnap este Londonban úgy szájon csókolta (kínosan hosszú másodpercekig), hogy a döbbent közönség se köpni se nyelni nem tudott... (folyt. köv.)

Ezen írásomat ezúttal a the bible - útikalauz melegeknek című vadonatúj meleg anyablogon találod egy másik, izgalmas fotóval és persze az eseményről készült videófelvétellel egyetemben.

Ezen a linken:

the bible - Meleg férficsók Harry Potternek
A the bible nevű fantasztikus magyarországi meleg kezdeményezésről pedig egy bejegyzéssel lentebb írtam. Nézd meg azt is! :)

3 komment

Címkék: freeblog férfi csók meleg díj gay harry potter daniel radcliffe ideálpasi arcan the bible thebible.freeblog.hu

the bible - útikalauz melegeknek

2008.02.28. 09:28 :: -:-arcan-:-

ELJÖTT, ITT VAN, MEGÉRKEZETT, KEZDŐDIK, KEZDŐDIK KEZDŐŐŐDIIIIK!!! :)

Na végre. Nemrég elejtettem valamelyik kommentemben, hogy szeretném, ha minél többen visszajáró vendégek lennétek itt, az Ideálpasi blogon. No, és egy másik helyen is, aminek kilétét akkor még jótékony homályba burkoltam.

Ez pedig nem más, mint egy vadonatúj blog, a the bible - útikalauz melegeknek.


A történet az, hogy egy blogger kolléga, Gus (akinek gyakran látogatom a lapját, a .::this is normal::.-t) kitalálta, hogy létrehoz egy anyablogot "the bible" néven, ahová neves meleg vagy meleg-szimpatizáns bloggereket hív meg írni, szerkeszteni. Az álma az volt, hogy létrejöjjön az első magyar kulturális, szórakoztató, közösségi, legfőképp meleg témákkal foglalkozó blog, ami valóban sokszínű, hiszen legalább tizenvalahány önálló individuummal rendelkező ember gondolatait tükrözi.

Nos, elkészült. S valahogy egy óriási szerencse és/vagy Isteni közbeavatkozás, de minimum egy emilváltás miatt jómagam is bekerültem ebbe a DreamTeam-be, így mától már az én írásaimat is olvashatjátok a the bible-on.

Nade, hogy még izgalmasabb legyen a szitu, fokozok: azok az írások, amik itt megjelennek, ott nem fognak illetve vica versa. Ergo ott az összes blogger kolléga egyedi és exkluzív írást publikál, s ami még izgalmasabb, sokszor más stílusban vagy témáról, mint azt tőlük megszokhattuk.
Így nem kell nélkülözni a saját, megszokott hangvételét, témáit a saját blogján, viszont az illető új arcaival is megismerkedhetünk a the bible-on. Amellett persze, hogy szórakozunk, okulunk, nevetünk és sírunk a színes, vegyes cikkeken. (No meg jól hozzászólunk a kommentekben.)

Csak ajánlani tudom ezen blogtestvéremet, s kérlek titeket, linkeljetek át bátran, hátha írok valami érdekeset vagy unalmasat oda is. Mint például most, de erről rögvest beszámolok a következő posztban :)

Tehát még1x a link:

the bible - útikalauz melegeknek

Szólj hozzá!

Címkék: blog freeblog blogger homoszexualitás link meleg gay útikalauz ideálpasi the bible útikalauz melegeknek gus thebible.freeblog.hu

Neked hol jött be?

2008.02.27. 10:08 :: -:-arcan-:-

Hirdetés vs Véletlen

A nem is heteró és nem is fiú, ellenben az Ideálpasi blogra lelkesen kommentelő LG azt írja legutóbbi hozzászólásában, hogy: "...nehezen tudok elképzelni egy olyan helyzetet, ahol kínosabban érezném magamat, mint egy hirdetéses első randin...". Ugyanis, mint írta, a lányt, akivel két éve megosztja az életét, még az egyetemen ismerte meg tíz éve.

Ő is, s ezzel a poszttal én is bátorítalak titeket, hogy meséljetek már, kinek honnan jöttek a kapcsolatai? Ki hirdetéspárti? Ki találta meg jelige alapján a párját?
Ki az, akire a 7-es busz fékezésekor esett rá az igazi? :)
Ki az, aki a chat hatalmában hisz, mert rákattintott MrNagyDako_69? :)
És ki az, aki tinédzser korában a házhoz járó magán nyelvtanárában látta meg az ideálpasit? (Najó, ez én voltam, de erről majd egy későbbi posztban mesélek :) )

Nos? A véletlen vagy a keresés "szállította" számotokra legtöbb esetben a kapcsolatot?

Billentyűre fel! :)

S hogy motiváljalak titeket, nézzük-hallgassuk meg Hoolie értelmezésében azt a szituációt, mikor már az óvodában sikerül az Ideálpasit levenni a lábáról - még ha csak néhány színes ceruzával is :)))

12 komment

Címkék: blog hirdetés chat youtube komment lány meleg hetero sztori gay leszbikus véletlen fiú tinédzser ideális párkeresés heteró hoolie ideálpasi jelige küldök neked egy cuppanóst

Benne vagyok az internetbe' :)

2008.02.25. 16:20 :: -:-arcan-:-

Bár csupán holnap ünneplem egy pohár borocskával az Ideálpasi blog 1 hetes szülinapját :) máris megkaptam az ajándékot.
A Csak nős biszexuálissal ne kezdjen az ember című posztom egy részét ugyanis még a múlt héten elküldtem az Index szakítós blogjára, az Értékellek, mint embert-re, hátha érdekli őket, hogy egy átverés nem csak fiú és lány között, hanem bizony fiú és fiú közt is gyakori.

S lőn isteni csoda, kikerült a blogra, mi több (és ez már tényleg minden elképzelésemet felülmúlta, még az Index most aktuális főoldalára is! Hoppálá. Igaz, nem az Ideálpasi blogot linkelték be, hanem a szakítós blogot, de ez a legkevesebb, ráadásul így legalább több száz ember véleményét olvashattam, amire itt - egyelőre még ugye - nem igazán számíthatok :)

Na, akkor a linkek még1x:

A bejegyzés a szakítós blogon:
Szakíts ha bírsz - Csak nős biszexuálissal ne kezdjen az ember

A bejegyzés az Indexen - a főoldalon jobb oldalt a blog rovatnál (ma még talán kinn lesz):
Index


Köszi az Indexes blog szerkesztőinek, meg mindenkinek, és az oda kommentelőknek is!

Ui.: Jelen pillanatig 1174 komment érkezett oda. Upppssssssssz. :)

8 komment

Címkék: blog index index.hu gyerek szerelem meleg szakítás gay átverés fiú szivatás biszexualitás biszexuális értékellek mint embert nős szakítós szakíts ha bírsz szakitshabirsz.blog.hu

Megváltozott az identitásom :)

2008.02.25. 15:01 :: -:-arcan-:-

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem marhára kezdett zavarni, hogy a nickem ideálpasi. Ezt látom a bejegyzések írójaként, ha pedig emilt küldök, szinte fáj úgy aláírni, hogy ideálpasi.
Egyrészt engem zavar, másrészt, hiába írtam legelső bejegyzésemben, hogy nem magamra értem, csak egységes "arculatot" akartam létrehozni a bloghoz, mégis sokan esetleg félreérthetik, hogy mit képzelek én magamról :)

Megváltoztattam hát a nickem (ergo az aláírásom), s inkognitómat persze továbbra is megtartva arcan-ra (árkán fonetikusan, csak rövid á-val) módosítottam. Nyilván semmi más nem változik, ez továbbra is az ideálpasizmus és melegség témakörét tárgyaló Ideálpasi blog. Csak ezentúl nem ideálpasi ír, hanem ugyanaz a személy csak arcan néven.
Bocs, ha ez valakinek kellemetlenséget okoz :)

Naésakkor a napi posztpasik:
 

3 komment

Címkék: név változás identitás meleg gay aláírás nick pasi ideális ideálpasi arcan posztpasi

Hol találnám magamat, ha randizni akarnék velem? :)

2008.02.23. 21:24 :: -:-arcan-:-

Most kivételesen a bejegyzés elején ajánlom figyelmetekbe napi „posztpasinkat”:

 


Vannak heteró haverjaim, ismerőseim, barátaim (nicsak, gömbölyű a Föld :) ). Sőt, ha belegondolok, 1-2 kivételtől eltekintve csak azok vannak. Ezen hatalmas halmazon belül igen nagy részt képviselnek azok az emberek, akik tudják rólam, hogy mi a szitu, mármint, hogy meleg vagyok. Ezekkel a „coming outokkal” nekem soha nem volt problémám; valahogy mindig sikerült viszonylagosan jól megválogatni a hozzám közel álló személyeket, illetve jó érzékkel megtalálni azokat, akiknek bátran elmondhattam a dolgot. Ezt teljesen kiegyensúlyozottnak érzem, már csak onnan is, hogy szinte soha nem kerül szóba a melegségem. Valahogy sosem úgy gondolnak rám, mint egy meleg srácra, hanem mint egy barátra/haverra/ismerősre, ergo a személyiségemet és tetteimet látják. A homoszexualitás maximum akkor kerül terítékre, ha nézünk egy effajta tematikájú filmet, netán én kérem ki a tanácsukat valamiben. Igen-igen, van egy olyan szűk kör (még ha heterók is), akiktől meleg témában is merek tanácsot kérni, és tényleg szívből válaszolnak, sokszor nem is hülyeségeket…

Ez történt akkor is, mikor először megfogant bennem az Ideálpasi blog ötlete. Épp beszélgettem némelyikükkel az életemről, a melegségemhez (és általában a homoszexualitáshoz) való viszonyulásomról, amikor feltettek egy igazán találó kérdést, ami után csak egy „hmmm…” bírt lenni a legjobb reakcióm. Valahogy arról folyt a diskurzus, hogy ők milyen sokat hallottak már bizonyos melegbárokról, és olyan szívesen megnéznék, milyen is az élet ott :). Mondtam, hogy sajnos nem tudom épp aktuálisan, hogy hová lehet „halandó heteróknak” is betérni, ugyanis kábé egy-másfél éve nem látogattam ilyen szórakoztatóipari létesítménybe. Erős sejtésem, hogy a Capella megtartotta ezen jó szokását, hogy „vegyes” lehet a közönsége. Mindegy. Mondták, hogy akkor nosza, menjünk majd el, s akkor hátha én is találkozom egy ideálpasi-jelölttel, esetleg ő lát meg engem.

Na itt kezdtem el túlagyalni a dolgot (ami néha szokásom). Mondtam a kifogásokat, hogy annak igazából semmi értelmét (és esélyét) nem látom, hogy lemegyek egy számomra kedves baráti társasággal és akkor majd ott jól nem rájuk koncentrálok, hanem a „felhozatalra”. És ha akadna is valaki, akkor tutira nem hagynám őket ott a „vadonban”, csak mert én épp pasizom. Valahogy nem találnám „etikusnak” a dolgot. Ellenben egyedül pedig meg végképp nincs értelme (és kedvem) ilyen helyeket látogatni, mert szerintem ez valahol olyan szánalmas-szagú, ráadásul marhára unalmasnak képzelem el a szituációt, hogy ülök mondjuk az Alteregóban (lehet ott ülni egyáltalán? – még nem voltam :) ) és sűrű pislogásokkal vegyített nyálcsorgatással várom, hogy a számba repüljön a csirkecomb. Jó-jó, persze, biztos táncolhatok is, nade azt is egyedül? Hogy néz az ki?

Talán az lenne az ideális megoldás, hogy mondjuk egy meleg ismerősökből álló társasággal tenném tiszteletemet egy melegbárban. Na, az meg épp, hogy nincs, mert valami miatt nem vagyok tagja ilyen meleg-ismerősből társaságnak :). Meg különben is, szerintem, aki melegbárokban keres kapcsolatot vagy ideálpasit, annak mekkora esélye van „normális” srácot kifogni? A normálisak biztosan nem járnak buzibárba egyedül, pasira vadászva. Nem olyan típusok. A kör bezárult :) (Persze állításaim nem feltétlenül igazak, lehet, hogy csak túlságosan ráparázok erre a témára.)

S mikor ezeket a kifogásokat vázoltam a barátaimnak (és már épp masszív önsajnálatba merültem volna), akkor egy pofonnal felérő mondatot vágtak hozzám:

„Bakker, ha te láthatatlan vagy még meleg környezetben is normális melegként, akkor mi alapján várod el, hogy a hasonló visszafogottságú srácok (ergo az én ideálpasijaim) bárhogy is észrevegyenek, vagy te észrevedd őket? Addig az összes ideálpasi-elméleted és sztorid csak szájtépés. Hogy akadsz rájuk, ha még esélyt se adsz magadnak?”

Hooopppsssssssssssz…

És mennyire igazuk van. Elgondolkodtam inverz módon azon, hogyha mondjuk olyan srácra vágynék, akit például én testesítek meg, akkor hol találnám meg magamat? Mennyi esélyem lenne találkozni velem és randit kérnem tőlem? Hmmm…

Végiggondoltam: hol fordulok én meg? Melóhelyen, otthon és a hobbimhoz köthető helyszíneken (amiknek nincs sok közük melegséghez vagy melegekhez), ennyi. Ha bulizok, akkor is erős belső körrel megyünk, fix heteró helyekre és egymásra koncentrálunk. Jó persze, a meleg Don Juanok, vagy a „látványosabban gay srácok” biztosan még a sarki fűszeresnél is találnának kapcsolatot, mert levágós. Na de ezért most legyek femininebb? Vagy rámenősebb, kockáztatván egy-két jókora pofont egypár heterótól? Nemtom.

Talán azért is hoztam létre ezt az ideálpasi blogot, hogy lássam, talán nem vagyok egyedül ezekkel a (lehet, hogy hülye) kérdésekkel, parákkal, gondolatokkal. És, ha – egyelőre – melegbárokban nem is találkozom (mivel nem vagyok ott, s talán ők se) hasonló gondolkodású fiúkkal, talán itt a blogon nagyobb valószínűséggel fordul meg egy „visszafogottabb” srác, aki leírná az ideálpasi-tapasztalatait, amikből netán tanulhatok :)

Szerintetek?

Én vagyok a hülye gondolkodású? Nektek van erre valami megoldási javaslatotok? Rátok hol talált az ideálpasi?

12 komment

Címkék: blog fotó szex buli erotika szerelem meleg feminin hetero capella gay buzi randi pasi fiú homoszexuális homokos ideális alibi heteró ideálpasi alterego melegbár

Csak nős biszexuálissal ne kezdjen az ember!

2008.02.21. 12:25 :: -:-arcan-:-

Azon túl, hogy a saját naivitásunktól verjük a fejünket a falba, állandóan ott visszhangzik az agyunkban a "Miért?! Miért?! Miééért?!!!" őrjítő mantrája. Na így volt azon esetem után is, mikor egy nős biszexuális vert át a palánkon. Nem kicsit. Nagyon. :)

Már meg ne haragudjon senki, de tudományos olvasmányaim ellenére én eleve nem tudom hová tenni a biszexualitást. Persze, tudom, hogy létezik, nem vitatom el, nem gyűlölöm vagy rekesztem ki őket (a honnan is? :) ) és biztosan marha jó dolog lehet (hisz már Woody Allen bácsi is megmondta, hogy biszexuálisként duplájára nő a szombat esti randizás esélye), de... azért... mégis... Most hogyisvanez?

Mert a génekről szóló magyarázatokat még el tudom fogadni (igaz ugyan, hogy tudomásom szerint csak a melegségnél találtak kromószóma-módosulásokat, nem a biszexualitásnál). Meg azt is el tudom fogadni, hogy előfordulhat, hogy mindkét nemmel jó lehet a szex. Már csak fizikális alapon is: 14 évesen az elsősavatómon heves tiltakozásom ellenére (szó szerint) rám mászó lány is el tudott a félhomályban és sörissza kábulatban érni nálam merevedést úgy a kihalt lépcsőfordulóban, hogy markolászgatta nemesebb részeimet és kezemet a mellére cuppantotta. (Akkor még nem tanultam meg igazán nemet mondani és a szexuális erőszak mint fogalom is új értelmet kapott nálam :) )
Mégis azt már nehezen tudja kezelni a vincseszterem, hogy viszonylag fiatal (ergo harmincas) pasi, tudván fiúk iránti vágyairól, megházasodik egy szegény lánnyal, csinál 2-3 gyereket, aztán ott csalja őket halomra más pasikkal, ahol csak tudja. Bár jómagam még csak a húszas éveimet taposom, de azért hangsúlyoztam az imént az életkort, mert épp már ő volt az az első generáció talán, amelyik a 90-es évek liberalizálódó első felében nagykorúsodva és szocializálódva már félelem és megvetés nélkül mondhatott volna nemet gyanú nélkül egy házasságra, ha akar. Nyilván városi fiatalokra gondolok, mert el tudom képzelni, hogy falun még manapság is óriási a nyomás az ifjú legényekre és leányokra, hogy házasodjanak, szaporodjanak, sokasodjanak és magvukat ne terméketlen talajba vessék :)

Az én sztorim is egyszerű, mint a faék, viszont tanulsága hatalmas, amit a végén mindenki bőszen vonogasson is le magának, de a mese előtt lazításképp még vessetek egy pillantást az erre a posztra is kötelező fotónkra :)
Tehát "napi posztpasijaink":


Történt tehát úgy másfél éve, hogy hirdetésben rám talált egy kedves, normális hangvételű levelekben kommunikáló harmincas srác. Váltottunk egypár emilt, kezdett valami kibontakozni. Rám egy idő után leszállt a naivitással kevert rózsaszín köd, s bár még csak fotón láttam, kezdtem hinni benne, hogy ez a faszi itten csakis egy ideálpasi lehet. Simán vettük a másik hülyeségeit, testalkatra se volt gondunk egymással (pedig van még min dolgozni sztem rajtam :) ) és úgy általában véve komolynak, megfontoltnak tűnt, akivel és akiben mondjuk érdemes gondolkozni a későbbiekben "hűségnyilatkozatról" is :)
Eljött az az idő is, mikor meg kellett ejteni az első személyes találkozást is, elvégre úgyis az a mérvadó, a szöveg és kép meg bármikor lehet illúzió. Persze ez azért húzódott, mert a srác vidéken élt, s bár napi szinten járta az országot, estére valahogy mindig haza akart érni, s a levelezésünk időtartama alatt csak átutazóban fordult meg Pesten.
Na itt kellett volna szagot fogjak, hogy na akkor ez most WTF??!!
De nem volt sok időm gondolkodni ezen, mert találkozásunk előtt nem sokkal egy emilben elregélte, hogy ő biza házas (nővel), ráadásul van 3 (azaz HÁROM) kisgyermeke. És hogyugye ettől még azért találkozhatunk-e?

Hát nem mondom, hogy nem állt meg bennem az ütő az emil olvasásakor, de jó naivként azt gondoltam, hogyha már ennyi időt és energiát belefeccöltünk egymás megismerésébe, legalább annyit kapjon a dolog, hogy összefutunk. Hiba volt. Sajnos a rózsaszín köd szűrőjén nem jött át az a meglévő averzióm, hogy egy melegnek, még ha biszex is (micsoda képzavar) semmi jogalapja nincs (pláne manapság) egy ártatlan asszonyt és ártatlan gyermekeket átb*szni a palánkon, csak mert az illető nem tudja önmagában lerendezni a dolgot, hogy akkor ő most hova és miért húz szexuálisan, és kitől mit akar ténylegesen.

Beszoptam a marketinghúzást, hogy előbb megkedvelteti magát, aztán mikor már beleitta magát a személyiségével szellemi értelemben a bőröd alá is, benyögi az apróbetűs részt.
Na, a lényeg, hogy találkoztunk. Az egész kávézó szinte izzott a forróságtól és vibrálástól, mert akármennyire is tudtam, hogy mi a háttere, a személyes találkozáskor csak megerősítést kaptak bennem azok a tulajdonságai, amik alapján elképzeltem őt, s a szituációból úgy tűnt, hogy ez nála is így történik velem kapcsolatban. (Mire nem képes ugye egy jó PR és a rózsaszín köd?!) Persze nem akartam testileg elsietni a dolgot, s minden erőmet összeszedve nem mentem bele, hogy "ha már úgyis így találkoztunk, akkor talán nézzük meg a lakásomat is". Higgyétek el, nem volt könnyű ezt mondani, miközben szinte vágytól remegett a testünk. (Na, ez elég nyálas mondatra sikerült :) )
Megbeszéltük hát, hogy legközelebb úgy szabadul el, hogy akár egy teljes napot, s ha jól alakul, netalántán egy teljes hétvégét tud majd velem tölteni. Ez akkor "húúú" volt, lehiggadt fejjel utólag meg inkább "WTF??!!". És még mindig nem láttam át a ködön.

Hosszas egyeztetés zajlott, hogy na akkor mikor és kinek jó, míg harmadik nekifutásra sikerült egy ideális időpontot találni, hogy az akkor már totálisan ideálpasinak tűnő fickóval újra találkozzak, akinek meg én tűnök ideálpasinak - hittem persze naivan.
A randit megelőző délutánon és estén takarítással és rendcsinálással vegyes izgalommal készültem a nagy második találkozásra. Eszembe nem jutott mondjuk tévézni vagy gépezni vagy bármi, a gyomrom is görcsben volt jó értelemben. Csak készültem és örültem, mint majom a farkának.
Reggel szem pattan ki, zuhanyba be, ruha fel és önfeledt dúdolgatásba burkolózva húzás ki a Keletibe, ahol aztán meeting. A buszon vidáman előkaptam a mobilom és nagy lelkesen kezdtem ilyen óvodás romantikus f*szságokat írogatni, hogy "Már csak 18 perc és...", "Bírd ki azt a 11 percet, és..." mire érkezik a válasz: "Nem vagyok a Keletiben, nem is leszek. Miért nem olvasol e-mailt?"

PUFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

Ott állok a kib*szott nagy téren a Keleti előtt, zúg a fejem, szédülök, nem tudom, mi van, mindenki idegen, mindenki rohan, az idő és az ütő pedig megállt. Nem tudom mennyi időt töltöttem ott a forgalom kellős közepén megmerevedve, kezemben a nyitott mobillal, ujjaim rágörcsölve a billentyűre.
Hát senkinek nem kívánom azt a háromnegyed órát, amíg szinte kábszeres bódultságban a nemistudom hányas buszokkal valahogy hazakeveredtem a gép elé.
A Thunderbird lassan letöltötte az üzenetet.
"Bocsi, de a hét elején összejöttem az exemmel (nem is a feleségével vagy ilyesmi, hanem az előző faszijával), aminek úgy örülök, csak gondoltam szólok, hogy holnap reggel nem megyek, és ne haragudj, hogy így történt, nem tudtam mit kezdeni az érzéseimmel. Szia!"

Szerintetek???!!!

15 komment

Címkék: gyerek szex lány szerelem gay átverés bi gén házasság pasi fiú homoszexuális biszexuális ideális nős

Az idálpasi 4 ismérve

2008.02.20. 01:05 :: -:-arcan-:-

A Gugliban nézegetve (hogy mit dob ki ideálpasi és ideális pasi keresőszavakra) találtam rá az alábbi gyöngyszemre. Megjelent anno a Magyar Narancs hasábjain egy írás Lányi Judit tollából. Mi másról, mint az ideális pasiról írt egy szellemes cikket, s bár elsősorban lányoknak/hoz szól, szerintem a melegek is nyugodtan "magukra vehetik". A szöveget egyébként a www.suniland.hu oldalon találtam. Köszönet érte.

Lányi négy fő típusra osztotta a pasikat. Íme:

1. Nem hülye (a Tom Cruise-filmek fogyasztóinak: olyan okos)

2. Nem szemét (olyan rendes)

3. Nem túl ronda (olyan helyes)

4. Van humorérzéke (olyan jó fej)

Azok a férfiak (pasik, faszik), akik csak az egyikkel rendelkeznek, szóba sem jöhetnek, mint partner, azonban a különböző kombinációk is rejtegetnek veszélyeket.

1+2: Munkatársnak jó, egyébként nem csak ronda, de unalmas is.

2+3: Egy éjszakára ajánlható, de nem vihető társaságba és lehetőleg a barátoknak sem szabad bemutatni.

1+3: Intellektuális bölcsészbulira kiegészítőként hordható. Hosszabb távra nem alkalmas, mert szemét és unalmas.

1+2+3: Azoknak ajánlható, akik szerint az élet nem móka és kacagás, egyébként otthoni tartásra megfelel.

1+3+4: A 2. pont hiánya súlyos következményekkel járhat. Gyilkos tréfái, aljas megjegyzései előbb-utóbb a sírba viszik a gyengébb nemet. Szerencsére ez a típus nőgyűlölő, ezért kicsi az esély a közelebbi kapcsolatra.

1+2+4: Ez a legjobb választás. Rövid és hosszabb távra kiválóan alkalmas, még beszélgetni is lehet vele, s nem kell attól rettegnie a boldog tulajdonosnak, hogy valami mocsok kurva elhappolja előle.

1+2+3+4: Ilyen nincs.


Ugyan ez csak kedves viccelgetés, talán valahol mélyen lehet benne némi igazságmag is :)
Szerintetek? Ti találkoztatok már vegytisztán ilyen típusokkal? Esetleg a "keverékekkel"? :)

S hogy ez a poszt se maradjon kép nélkül, melegen :) ajánlom figyelmetekbe őt:

 

7 komment

Címkék: google fotó vicc férfi szex lány tökéletes erotika szerelem barátság meleg poén gay társ pasi fiú angyal magyar narancs ideális lányi suniland ideálpasi

Az első

2008.02.19. 12:27 :: -:-arcan-:-

Na jó, ezt is el kell kezdeni valahogy. Persze nem önmagamat kiáltom ki ideálpasinak, csak a félreértések elkerülése végett... Bár talán ízlés kérdése :) Egyszerűen csak kíváncsi vagyok, hogy mások (lányok vagy fiúk, heterók vagy melegek az szinte majdnem mindegy) hogyan találkoztak (ha találkoztak egyáltalán) az ideális pasival. Vagy, hogyan gondolkodnak erről az egész párkeresési, pasivadászati hajcihőről? No és persze, hogy miért olyan baromi nehéz úgynevezett "normális" társat találni?
És ha mindehhez (mármint hogy megosszuk egymással tapasztalatainkat, véleményünket) az kell, hogy katalizátorként meséljek a saját gondolataimról, élményeimről meleg srácként, akkor hát állok elébe :)

És akkor adásunkat megszakítva, hadd mutizzak már egy képet, nemrég leltem rá :)Nekem például egyszer már volt egy ideálpasim. 14 évesen találtunk egymásra (ő persze idősebb volt). Az ezredfordulóig együtt voltunk. Nem volt úgy különösebben modellalkat és nem kezdeményezte a világbékét se, számomra mégis akkor Ő volt a világ. És nem is rövid ideig.
Talán az, hogy létrehoztam ezt a blogot (bár ez már a pszichológusok területe lenne) annak köszönhető, hogy azóta párkereséseim (ha nem is kudarcba, de) eredménytelenségbe fulladtak, s nem értem, hogy a sok jó pasi miért nem lett számomra ideálpasi. Ez egy örök kérdés az azóta eltelt 7-8 évben nekem.

Miből lesz a cserebogár vagyis az IDEÁLPASI???
Hogyan nem lesz a körülöttünk rohangáló helyes, aranyos, kedves (nak/nek tűnő) srácokból Mr. Igazi?

Persze nem siránkozni szeretnék itt, meg azt se várom el egy kapcsolattól, hogy azonnal TÁRSkapcsolat vagy összeköltözés vagy nagyŐ legyen belőle. És nem is saját óriás párkereső-hirdetést akartam itt bloggolva létrehozni. Csupán a miértekre keresem a választ - remélem a ti aktív segítségetekkel, hozzászólásaitokkal.

Na, bevezetésként elég ennyi arcjáratás, amúgy is sok gondolat, kérdés motoszkál bennem, amit majdan szeretnék megosztani veletek. Hamarosan jelentkezem.

Csáó!

1 komment

Címkék: blog vélemény homoszexualitás férfi szex sex komment tökéletes szerelem barátság meleg kapcsolat gondolatok hetero párkapcsolat gay buzi új tapasztalatok pár boy igazi társ pasi fiú homoszexuális ideális srác párkeresés heteró pasivadászat