HTML

Létezik? Írjátok meg!

Ideálpasi - akit minden lány és meleg srác keres, de sehol sincs. Én az utóbbiak táborát erősítem :) Ti? Láttatok már ideálpasit? Azmilyenaz?

Ma már máma van?

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

ablak (1) abszurd (1) aláírás (1) alibi (1) alterego (1) anettka (1) angyal (1) antal (1) arcan (5) átverés (2) barátság (4) belváros (1) besenyő (1) besenyő pista (1) bi (1) biszexuális (2) biszexualitás (1) blog (10) blogger (1) boy (1) buli (1) buzi (2) campus (1) capella (1) chat (1) cigány (1) cool tv (1) család (1) csók (1) csönd (1) daniel radcliffe (1) debrecen (1) demokrácia (1) díj (1) első (1) erotika (2) értékellek mint embert (1) esküvő (1) felvonulás (1) feminin (1) férfi (5) fesztivál (1) fidesz (3) fiú (8) fog (1) fogászat (1) fotó (2) freeblog (2) gay (17) gén (1) gondolatok (1) google (1) gus (1) gyerek (2) gyurcsány (2) gyurcsány ferenc (1) harry potter (1) házasság (1) heteró (4) hetero (3) heteroszexuális (1) hirdetés (1) homo (1) homofóbia (1) homokos (1) homoszexuális (4) homoszexualitás (2) hoolie (1) humor (1) ideális (11) ideális pasi (2) ideálpasi (13) identitás (1) igazi (1) imre (1) in (1) index (2) index.hu (1) interjú (1) jackyll (1) jég (1) jelige (1) kapcsolat (3) kft (1) komment (2) kormányválság (1) küldök neked egy cuppanóst (1) laár (1) laár andrás (1) lány (3) lányi (1) lart pour lart (1) legyen ön is milliomos (1) leszbikus (1) liberalizmus (1) link (1) magyar (1) magyar narancs (1) magyar nyelv (1) meghalt (1) meleg (16) melegbár (1) melegfelvonulás (1) memoriam (1) mszp (3) mti (1) nacionalizmus (1) népszavazás (1) név (1) nick (1) (3) nős (2) nyelvtan (1) orbán (2) orbán viktor (1) pár (2) párkapcsolat (1) párkeresés (2) pasi (11) pasivadászat (1) poén (1) politika (1) poll r (3) poszt (1) posztpasi (1) pride (1) randi (1) relax (1) rtl (1) rtl klub (1) semjén zsolt (1) sex (2) spiritualitás (1) srác (2) suniland (1) szakítás (1) szakítós (1) szakitshabirsz.blog.hu (1) szakíts ha bírsz (1) szavazás (3) szdsz (2) szél (1) szerelem (7) szerető (1) szex (5) színes bőrű (1) szivatás (1) sztori (1) szüzesség (1) találkozás (1) tapasztalatok (1) társ (2) társulat (1) tékozló homár (1) thebible.freeblog.hu (2) the bible (2) tinédzser (1) tisztelet (1) tiszteletben tartani (1) tisztelni (1) tökéletes (2) tolerancia (1) tompika (1) új (1) upc (1) útikalauz (1) útikalauz melegeknek (1) vágó (1) vágó istván (1) változás (1) vélemény (2) véletlen (1) vicc (1) videó (1) vihar (1) vőfély (1) youtube (2) zene (1) zsidó (1) Címkefelhő

Orbán vagy Gyurcsány az ideálisabb meleg pasi?

2008.03.10. 05:30 :: -:-arcan-:-

Update!!!

Jackyll netes média-guru javaslatára poll-r szavazást is biggyesztettem a cikk végére, úgyhogy kattintásra fel; nektek ki jön be inkább? (Persze kizárólag világvége előtt és totális pasihiányban) :)))

Eredmény ide vagy oda, nem tudtam komolyan venni ezt a népszavazósdi játékot. Gondoltam, játszok én is kicsit. Ha mással nem is, a gondolattal és a szavakkal :)
Mi lenne például, ha nem maradna a Földön csak két férfiember; Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc? Ja, és persze én :) (Persze ez már az apokalipszis része lenne!) Melyikőjük lenne az Ideálpasi? Pláne az ideális "melegpasi"?
Szigorúan politikamentes, ámbátor szatirikus blődli következik, amiből egy sort se szabad igazán komolyan venni :)
Anettka a Napi Ásznak (van még ilyen újság?!) 2005-ben azt nyilatkozta (és a Velvet jól utánközölte), hogy míg Ferkóért a nők rajonganak, addig Vitya a pasiknak jön be inkább. Na bumm. Talán egyszer kiderül, mi alapján gondolhatta mindezeket, s hogy mit értett azon, hogy Orbánért a férfiak rajonganak :) Mindenesetre Anettka Gyurcsány kisugárzására hivatkozott, ugyanúgy, mint Butor Mónika, a Cool Tv műsorvezetője.
Orbánért egy Megasztáros lány, Kósa Ivett volt oda, aki annak "férfias bájára" és lazaságára utalt, szemben Feri "merevségével". Ja, és megkérdezték Kiszel Tüncit is, aki a két államférfi között csak úgy tudna dönteni, ha meztelenül látná őket... Tényleg, a parlamentnek nincs zuhanyzója???!!!

A merevséggel - gondolom - sokunknak önmagában nem lenne bajunk, csak nem mindegy, hogy ez a hátgerincben, agyban vagy fürge alhasi munkásunkban (copyright by L'art pour l'art) :) jelentkezik. Tehát:

1. számú Ideálpasi-jelölt: Gyurcsány Ferenc 10/4

Kicsit nyurga fiú, fiatalabb korában is már szemüveges, afféle Harry Potter-típus, csak épp a "rendszergizdábbik" fejjel. Tipikusan hiperaktív, túlmozgásos, de van benne valami erőt sugárzó "őrült" mersz, amitől képes az ember azt hinni, hogy ez pasi tudja mit csinál, mikor épp 160-nal száguldunk vele az autópályán.
Az ölelése tutira csontos lehet, ellenben tánctudása imponáló. Pontosabban az imponáló, hogy pont annyira nem tud mit kezdeni a testével a tánc nevű társasági akció keretein belül, akárcsak én, úgyhogy bátran lehet vele menni a Capellába, legalább nem csak mi égünk.



Azt mondja magáról, hogy szenvedélyes, ellenben - mivel nem vagyok mazochid típus - nem igazán viselném el az ágyban a hangos "kurvaországozást". És arra se lennék vevő, ha esetleg egy sikertelen ágyjelenet után reggelig azt hallanám, hogy "elkúrtuk".
Nem tudom, mennyire lenne hűséges - mondjuk ez a partnertől is függ -, de én például reggel, délben és este ütném a fejét, ha megpróbálna engem, mint 27 éves "öregecske" meleget lecserélni egy 19 éves fiatalabbra.
A melegséghez normálisan viszonyul, bár magam sem értem, miért pont a tavaly március 15-i megemlékezést választotta burkolt coming out-jának alkalmául, ahol azt mondta:
"...Megingathatatlanul hihetsz hagyományosnak gondolt férfi-női szerepekben, a család semmi mással nem pótolható összetartó erejében, vagy férfiként férfi, nőként nő szerelmére vágysz, ezzel együtt is összetartozunk..."
Sőt! A tv2 egy tavaly júliusi adásában a következőket nyilatkozta:
"...az ország túlnyomó nagy többsége... be kell valljam, hogy nekem sok örömet okozó módon, nagyon-nagyon… megengedően? együttműködően? együttérzően? Nem tudom... de pozitívan viszonyult ahhoz, hogy szembesült azzal, hogy vannak köztünk meleg társak, akik épp olyan életet élnek, mint mi és szabadon akarnak szeretni."
Ujjé, szabad szerelem :) Tiszta Woodstock. :)

Pontozás: hórihorgas, vékony, új dolgokra nyitott, toleráns, de mégis sokszor merev, eszelős tekintetű és nem tud mit kezdeni a végtagjaival.
Kapjon a 10-es skálán 4 pontot annak a lehetősége, hogy közvetlen a világégés előtt őt választanám :)



Közjáték

FeriGyur_61: szia
arcan80: üdv
FeriGyur_61: mijáratban?
arcan80: csak benéztem... tudod, hátha találkozok valaki értelmessel is.
FeriGyur_61: lárifári!
arcan80: ???
FeriGyur_61: ne legyél ilyen kishitű, meg tudod csinálni!!!
arcan80: mármint mit? hogy legyen valakim?
FeriGyur_61: aham
arcan80: és te, hogyhogy rám kattintottál?
FeriGyur_61: bejött a nicked és mert én is keresek
arcan80: és sokat? :))))) - bocs, nem hagyhattam ki
FeriGyur_61: :))) hát nem kicsit :)
arcan80: legutóbbi barátoddal mi történt?
FeriGyur_61: áááá, elkúrtuk a dolgot, valóságos kis terrorista volt, de nem szeretek erről beszélni, most rád koncentrálnék
arcan80: ok és 61-ben születtél?
FeriGyur_61: Ó igen. Igen-igen!
arcan80: nem nagy korkülönbség ez köztünk?
FeriGyur_61: Nem és háromszor is nem! Inkább megfontolt, bölcs vagyok. Nem ilyen öregecskedő.
arcan80: A nickedből ítélve gyúrsz is, nem?
FeriGyur_61: Persze-persze. Reggel, délben meg este...





2. számú Ideálpasi-jelölt: Orbán Viktor 10/6


Második jelöltünk egykoron, fiatalabb korában igen helyes férfiú volt, manapság azonban már egy tisztes, őszes halánték is bejátszik. Mentségére legyen mondva, rendre újrafazoníroztatja a frizkóját a legújabb trendek szerint, így most inkább már a sármos kifejezést használnám nála. Ráadásul sportemberről beszélünk, bár jómagam sajnos szintén nem értek a focihoz. Remélem, azért ebből nem lesz szakítópróba. :))

Az még inkább előny, hogy Viktorral bátran megjelenhetünk nagyobb társaságban is, senki nem néz ki minket azért, mert akkora lenne a méretbeli különbség (persze magasságra gondolok) :) A gyakran csücsörre hajló ajkai pedig szintén megérdemelnek egy fél perces néma felállást :)))



Hajh! Csak azokat a sűrű homlokráncolásokat tudnám feledni, amitől biztosan férfiasan gondterhelt lesz az ábrázata, ugyanakkor oly gyakorta használta az e helyen lévő mimikai izmait, hogy azon már csak a botox segít. No sebaj, lesz még magyar-japán határ, meg 2010, majd akkor nézzük meg, megvannak-e azok a huncut kis redők :)

Vannak azonban averzióim is. Lehet, hogy én nem vagyok eléggé liberális, de ha Viktor minden egyes meghitt alkalomra hozna magával még egy embert, attól tutira kikészülnék. S bár tudom, hogy a jövő elkezdődött, ez még egy dakotának is sok lenne.
A zenei ízlésen se sokat vitatkoznánk, mert míg én mondjuk Ákoson nőttem fel, ő abba középkorúsodott bele. S míg Ákos mai zenei és szövegbeli produktumai egyre távolodnak tőlem, úgy jön még közelebb hozzám, ahogy idősödöm pl. a Kispál, hogyha csak a magyarokról beszélünk. Mindegy, ezen nem vesznék Vikivel össze. Ha Ákos-koncertre mennék, biztos szövegtudással rendelkezem, így tudunk együtt tombolni is, ha kell.

S hogy miért mondhatta Anettka, hogy jobban bejön a férfiaknak Vitya? Azt hiszem megtaláltam a válaszokat. A homoszexuálisokhoz való kedves hozzállása miatt történhetett mindez. S hiába Semjén ide vagy oda, tudjuk mi, mennyire megértő, toleráns és befogadó is Viktor, hiszen rendre bőszen tiltakozik, ha a homofóbia vádjával érintik. Vagy esetleg a nacionalizmus vádjával. Nézzük csak:



És akkor még nem is beszéltünk arról, amikor megvédi a melegeket és a szakállasbácsizó Semjén Zsoltot a melegeket zászlórúdra tűző liberális párttól. :) Néhány részlet az MTI egykori közleményéből:
"Orbán Viktor nem Semjén Zsolt magatartásában lát kivetnivalót, hanem az SZDSZ kampányában, ugyanis véleménye szerint <arra még nem volt példa, hogy egy olyan nehéz és bonyolult életet élő csoportot, mint a homoszexuálisok, politikai célokra használtak volna. Nem helyes, ha politikai pártok önös pártpolitikai célból szórakoznak, eszközként használják bármelyik kisebbségi csoportot, beleértve például ezt az életmód kisebbség csoportot, a homoszexuálisokat>". "Orbán Viktor szerint ha a homoszexuálisok <úgy látják, hogy képviselni kell az érdekeiket, akkor majd nyilván meg fogják tenni>".

Bizony nehéz és bonyolult ez az élet, így az "életmód kisebbség csoport" tagjaként. És tényleg ne használjanak engem semmilyen célra, pláne ne tűzzenek zászlórúdra szakállas bácsik. És úgy látom, máris érvényesítettem is az érdekeimet. Például írom ezt a blogot. És még szabad :)

Viktor! Meggyőztél! 10-ből 6 az esélye annak, hogy egy világvége előtt, ha nincs más pasi a Ferkón és rajtad kívül, akkor járhatunk. Magyarország végre győzött! :))))

S most a két versenyző közti béke jegyében tekintsétek meg ezt a videót is:



Ti kire, hány ponttal és milyen indokkal szavaznátok, kedves olvasók? Itt megnyomhatod a kedvencedet! :)) Kommentre és szavazásra fel! :)

63 komment

Címkék: mti mszp orbán fidesz férfi gyurcsány szavazás szdsz anettka meleg gyurcsány ferenc orbán viktor népszavazás gay semjén zsolt nacionalizmus pasi homofóbia ideális cool tv ideálpasi poll r

A bejegyzés trackback címe:

https://idealpasi.blog.hu/api/trackback/id/tr79373623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anti 2008.03.10. 16:01:15

Undorító egy ilyen blog. Minden rohadt buzernyáknak a qrva anyját!!!! Tetves szemét génhibás selejtek, mia fasért szülte meg őket a jó qrvanyjuk!!!!!!

ll 2008.03.10. 16:07:14

igen, ez már szerintem is durva...

Mandula 2008.03.10. 16:18:03

anti husom, te vagy a selejt.
A bejegyzés viszont jó volt, mint a korábbiak is.
Én jót szórakoztam rajta. Szóval arcan, csak így tovább.
Amúgy nekem hetero női szemmel is inkább Viktor, mint Feri. Persze szigorúan csak eljátszva a gondolattal, mielőtt bárki is lefasisztáz. :)

ford? 2008.03.10. 16:18:34

ez cuki.. na: gyf: 10/2 ov:10/2, monyuk azt tegyük hozzá, hogy nem vagyok meleg, de bele tudom élni magam abba, hogy hárman a világ végén túl, és ha kell akkor kell, meg nagy úr a muszáj..

rizzo 2008.03.10. 16:48:00

Ó, ezek a szerencsétlenek! Fogják már fel végre, hogy a - genetikai defektjükből adódó - elferdülésük az ebben nem szenvedőket rendkívüli mértékben irritálja! Nekem speciel hányingerem van tőlük, ha ilyen baromságokat hordanak össze!

arrogancia 2008.03.10. 17:00:30

Akkor meg minek olvasod? Csak az beszélhet, aki olyat mond, ami neked tetszik?

canismerga 2008.03.10. 17:11:33

Mondjuk általában az fröcsög a legjobban, aki titokban azért maga is eljátszana egy saját neméből valóval.

Crni 2008.03.10. 17:13:10

Jót nevetgéltem volna, sajnos a kommentek szokás szerint megkeserítették a viháncolást. Ez a sok ostoba...

Nem vagyok meleg, így csak a kolléganőm értékelését osztanám meg: "Ha már úgyis becsukott szemmel kell velük lenni (mert csakúgy tudna), akkor a vélelmezett méretkülömbség okán inkább a Fletó".

KalitkA · http://xstudio.hu 2008.03.10. 17:14:02

Tetszett a post, jót nevettem rajta :) grat.

KalitkA · http://xstudio.hu 2008.03.10. 17:15:29

Vitatkozás helyett inkább szeressétek egymást :D

hphp 2008.03.10. 17:16:26

már mikor elkezdtem olvasni, tudtam, hogy egyből rápörög majd a sok idióta homofób :)

bébéjoli 2008.03.10. 17:16:35

Antika, pont szért szülte őket az anyukájuk, mint téged. Te is selejtes vagy, csak másért....

Rá Dios 2008.03.10. 17:17:47

Antinak:

Miattad megyek majd az utcára polgári mivoltom ellenére, az igazi polgári eszményeim védelmére ellenetek, bolsevik nemzetiek...

LaBarre 2008.03.10. 17:19:27

Maga a blog remek ötlet, csak pártolni tudom :) Van néhány csökkent tudatelméjű "emberke" a világon, ők még a saját fiaikat/lányaikat is örömmel vernék agyon, ha meleg lenne. Erre mondják: nagy az isten állatkertje, de alacsony a kerítés.

Szigorúan meleg szemmel (mi mással :D) nézve OV első látásra tényleg jobb pasi, de még is, inkább GYF az, aki jobban bejönNE. OV egy folytában azzal jönne, más milyen jó/rossz volt s minden ünnepen kereplővel vinne le az utcára, én jobb szeretek otthon ülni és nézni az Igazából szerelem-et :))

teáskanna 2008.03.10. 18:18:51

hát ez isteni.na ezért szeretek melegek társaságában lenni. minden elkeserítő szarból is tudnak viccet csinálni és nem buta módon.

cöcmöc 2008.03.10. 18:28:25

hehe!
kurvajót röhögtem!
csak így tovább!

brighty 2008.03.10. 18:40:13

Nekem leginkább egyik sem... Sajnos ezekkel az úriemberekkel foglalkozom nap mint nap, úgyhogy furcsa is lenne. :) A homofóbokon meg inkább röhögök, szar lehet nekik a XX. században élni...

Celtic 2008.03.10. 18:51:11

Ez jo volt :) Meg sosem neztem rajuk ilyen szemmel (talan a heteroszexualitasombol adodoan), de nagyon orulnek, ha ez lenne a ket uriemberrel a legnagyobb gond. Bar, a vilagot talan sajnalnam...

scsaba1 2008.03.10. 19:11:09

Antika, a látens elfojtott hajlam szokott ily gyűlöletbe kitörni. :D

stanmore 2008.03.10. 19:17:25

Antinak a lényeget illetőleg igaza van ,ha nem is úrikaszinóba való stílusban adja elő.jellemző az Index "szinvonalára",hogy ilyen csatornairományok vannak benne.Bár munkatársai nagyon adják a szakembert,de az egész egy bulvárnál bulvárabb selejt.

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2008.03.10. 19:20:52

Jókat nevettem, gratula a poszthoz! :D

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2008.03.10. 19:21:47

Stanmore, eszerint Te bulvárolvasónak tartod magadat? :)

S Annyi 2008.03.10. 19:47:45

Fletó a buzi. A Dobreve inkább férfi, mint nő. Nem?

wildhood 2008.03.10. 19:55:18

félelmetes. mennyi degenerált, demagóg primitív ember él ebben az országban...

csak pár jótanács: ha valami nem tetszik, ne nézd, ha valamitől hánysz, ne edd meg. ennyi. fasznak bántani, megalázni másokat?

mélyen sért, lázít és dühít mindenfajta fóbia, előítélet, és kődobálás. az egyik legkedvesebb barátom egy meleg pasi, akinél kevés mélyérzésűbb és rendesebb embert ismerek. a másik egy volt drogos,aki munkájából adódóan most épp másokon segít, éhbérért. tanulhatnátok, szarjankók! (akinek nem inge, ne...)

ja,amúgy meg vicces volt, kösz!

egy hetero egyetemista lány

cukr 2008.03.10. 20:01:19

hát én nő vok és hetero és sztem orbán nm elég jó hanm nagyon jó pasi!!:)a mésik (és most tényleg politikától függetlenül)hányinger.
de van 1 kérdésem és örülnék neki ha vki aki meleg és pasi komolyan venné és válaszolna rá mert kurvára érdekel:1 meleget nm hervaszt le az alapból (már a szex szempontjából)ha vki hetero?mert én nm tudnék eljátszani a gondolattal h mi lenne ha mondjuk ricky martin hetero lenne és szexelnénk,mert az h nm vonzódik vki a nőkhöz,az már számomra is aszexuálisssá teszi őt.
vszínű erre az lesz a válasz h ez az egész írás csak vicc volt

-:-arcan-:- · http://idealpasi.blog.hu 2008.03.10. 20:06:27

Huhh, de aranyosak vagytok! Kösz mindenkinek a hozzászólást, örülök, hogy tetszik az írás, igyekszem megszolgálni a későbbiekben is :)

Ami az anti-szerű hozzászólásokat illeti, nem tudom, de valahogy ezek az emberek mindig elsőként írnak, legelőször veszik észre a meleg témájú blogok posztjait.
Hmmm :) Csak nem az összes meleg blogger oldalát felveszik ezek a "hivatásos" hangulatkeltők rss feed-be? :)

És ha már összeesküvés-elmélet, akkor el kell gondolkodni azon is, hogy nincs-e valahol egy meleg blogdeszant-szervezet, akik - önmaguk érzéseit legyűrvén - csúnyákat kommentelnek elsőként, hogy a többi olvasó megsajnálja, aztán megvédje a posztok íróit. :))))))

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2008.03.10. 20:08:05

hm. érdekes elgondolás, meg az is, hogy "az fröcsög leghangosabban, akinek magának is vannak látens hajlamai". Kérem többi hetero férfitársamak, hogy emeljék fel közülük a kezüket mindazok, akik panaszkodnának, ha egy hasonló cikkben a CKM utolsó 3 címlaplányát hozná fel a szerző ugyanebben a kontextusban, ráadásul pucéran és egyszerre.
Na ugye. Leülhetsz, egyes.
Az vesse a melegekre az első követ, akinek nincsenek leszbis pornófilmjei, vagy nem is izgul rájuk.

cukr 2008.03.10. 20:11:04

ja és muszáj hozzászólnom a homofób témához is:sztem 1értelmű,h azok pocskondiázzák ilyen vehemnsen a buzikat,akik nm biztosak saját identitásukban,mert amikor érveket keresnek,végül mindig az sül ki,h vhol paráznak,h majd ez a "fertő" őket is ellepi,és akkor hogyan néznek a tükörbe?
de ha nm ,akkor is :én pl utálom a spenótot és nm bírok semmiből legyűrni 1 falatot sem,ha vki velem 1 asztalnál eszi,ezért nm ülök le 1 asztalhoz 1 tányér spenóttal.és semmi közöm hozzá h ki eszik a barátaim közül spenótot,amikor esetleg nm vagyok ott.
a melegek sem arra kérik a társadalmat h feküdjön melléjük az ágyba...

Gepember · http://blog.gepember.com 2008.03.10. 20:21:52

Na ez lol.Mármint a post. Meg a kommentek is.
Külön bírom amikor a homofóbok és a "jófejek a melegek, de azért zárójelbe odaírom, hogy én nem vagyok az" típusú emberek összecsapnak. :DD

-:-arcan-:- · http://idealpasi.blog.hu 2008.03.10. 20:28:56

Kedves cukr!

Nagyon érdekes a felvetésed, szerintem egy posztot is írok majd belőle, de most hirtelen csak annyit tudok mondani, hogy nekem, bár tetszik néhány heteró srác, tabunak számítanak szerelmi vagy testi téren. Nem mondhatom, hogy neveltetésileg vagyok ilyen, mert ilyenre valahogy nem neveltek :), de egyszerűen, ha a heteró barátokkal, haverokkal vagyok, eszembe sem jut róluk ilyen. Nemtom, miért. :)

Nem azt mondom, hogy nem nézek meg feltűnésmentesen az utcán fiúkat, nem pillantok oda, ha valami nyilvánvalóan dudorodik vagy nem nézek meg egy kellemes feneket, egy markáns, fiús arcot, csillogó, nagy szemeket. De ez kimerül, egy "ó, anyám"-szerű befelé "káromkodásban" :)

Kérdésedre konkrétan válaszolva azonban úgy érzem, hogy a gondolataink (egyelőre még) szabadok. És igen, volt már hogy fantáziáltam egy heteró srácról. De ez sosem sosem nyilvánult meg "tettleg" is, azaz a lehető legmaximálisabban tiszteletben tartom a másik heteroszexualitását, s sokszor azt is, hogy bár engem adott illető elfogadott, lehet, hogy nem akar hallani meleg történeteket, mert undorítja. Nem vagyunk egyformák.

Egy mondatban tehát: fejben számomra nem válnak aszexuálissá a heteró srácok, de még így se gyakran és mindenkinél gondolok erre a témára, és sosem "mozdulnék rá" heteró fiúra.

kaha 2008.03.10. 20:38:02

arcan
minden tiszteletem, de hogy a fenébe ne néznének be ide a heterok: index főoldalon, provokatív cím, persze, hogy benéznek.
azért ez merész kis írás. :-(

cukr, mint lány: nekem a férjem igencsak a homofóbok táborát gyarapítja, nem fröcsög ugyan, de 17 év alatt, 3 gyerek után sem láttam még rajta, hogy tudatalattija vezetné a véleménynyilvánításban, meg hogy félne a fertőtől. szimplán csak nem szereti még csak emlegetni sem a témát. és tudod, a baj akkor kezdődik-és ezt már leírták előttem sokan-, amikor az utcán vonulgatva dicsekszenek másságukkal. kit érdekel, otthon mit csinálnak. mint ahogy az sem érdekel senkit, én mit csinálok otthon. na ez még azt a kis szimpátiát is megöli irányukban sztem.

kaha 2008.03.10. 20:39:49

arcan: hála az égnek, megnyugodtam :-)

cukr 2008.03.10. 21:00:12

ok,először is:köszi h válaszoltál:)szóval akkor te gondolatban eljátszol vele,én csak erre értettem,ezek szerint ezzel 1edül vok,mert sokszor hallok nők szájából olyat h "milyen kár érte h meleg..!"amit nm tudok felfogni mert ha vki meleg akkor az meleg.
kaha,neked is igazad van részben,de gondoljunk bele bp-en pl évente mondjuk hány gaypride felvonulást rendeznek?hát sztem ezt nm lehet rendszeres problámaként emlegetni...
1ébként én is anyuka vagyok,és az én férjem is abból a tipikus fajtából való,és erre csak azt tudom mondani,h sok nőnek igenis erre a fajta férfiasságra van szüksége,és ez nm is baj ,ezt is tiszteletben lehet tartani ugyanúgy,mint,mint a nemi identitást:)1 hetero pasi sztem csak akkor bír toleráns lenni,ha van konkrét jóismerőse,barátja aki meleg,és akkor morogva elfogadja őket.
ja a látens homoszexuális dologban persze lehet h túloztam az általánosítással,de sokszor igenis van benne ráció.
sztem azért is vannak sokan kiakadva rájuk,mert azzal h ők mások a szex terén,kirekesztik vhogy a többséget,akik nm értik,érzik h ez nm közös téma,és ez bassza az önbecsülésüket.ez már talán közelebb áll a valósághoz,bár et a kérdést lehet nm tisztem nekem ma megfejteni:)
ja és gépember:amikor homoszexualitásról írogatnak emberek véleményeket,elég nagy baromság azt gondolni h nm fontos odaírni h meleg vagy v hetero,nő vagy férfi,mert elég sok mindent elárul arról h milyen szögből nézed a dolgot.sztem ezt a melegek is így látják,v nm?

forumuser 2008.03.10. 21:23:23

"Az vesse a melegekre az első követ, akinek nincsenek leszbis pornófilmjei, vagy nem is izgul rájuk."
Igen. Érdekes, hogy a homofóbia szenvedő alanyai 99%-ban férfiak. Értem én, hogy undorító a két egymáshoz simuló férfitest látványa, na de kérem, senki nem kényszerít rá, hogy nézzétek. Azt pedig ne próbálja nekem senki bemesélni, hogy úton-útfélen egymás szájában leledző melegeket sodor az útjába a szél.
Az is megérne egy misét, hogy az, aki szerint hányadék a homoszexualitás úgy, ahogy van, meg a zindex is hányadék, meg a bloghu is, az mégis milyen indíttatásból kattintott ide.

forumuser 2008.03.10. 21:26:10

"mint ahogy az sem érdekel senkit, én mit csinálok otthon"
Igaz, igaz, csakhogy ebben sincs egyenlőség... A Budapest parádén való (fél)meztelen seggrázás és a spriccparty semmivel sem kulturáltabb tevékenység, mint a melegfelvonulás, mégse tiltakoznak ellene olyan nagy hangon.
Ha valóban a _magamutogatás_ taszítaná ezeket az embereket (és nem maga a homoszexualitás), akkor a kettő - a melegfelvonulást és a heteróparádét - ugyanolyan mértékben irritálná őket.

forumuser 2008.03.10. 21:27:06

"a melegfelvonulást és a heteróparádét" - bocsánat, a kettő darab tárgyrag nem kell (közben átfogalmaztam a mondatot)

ms.x 2008.03.10. 21:44:18

Elgondolkodtam a poston.
Mi lenne, ha a vázolt helyzetben Orbán és Gyurcsány egymást választaná?:-))))

patroklos 2008.03.10. 21:50:40

kaha! nem furcsállod hogy a férjed nem szereti még csak emliteni sem a témát??ez olyan mint amikor a gyerek nagyon kerül valamit amiről nagyon kéne beszélni nem? ha nincs félnivalója valakinek(pl a lebukástol) akkor meg mit kell homokba dugni a fejet?? szerintem aki tökéletesen magabiztos heteroszexuális, az lazán, magabiztosan ugymond felülről nézhet le a témára:)

-:-arcan-:- · http://idealpasi.blog.hu 2008.03.10. 21:51:18

Akkor bánatomban rajzolnék egy Dávid Ibolya-fejet a markomra :))))))) és ezzel meg is térnék :))))))

Geeergő · http://geeergo.blogter.hu 2008.03.10. 22:33:14

Rengeteg hetero fiú barátom van... érdekes, őket nem zavarja sem a téma, sem a jelenség. Igaz, hogy mindegyik magabiztos heteró, így nem kell félniük még a kósza gondolatoktól sem...

Lehet nagy port fog kavarni a kijelentésem, de engem például meg az zavar, amikor két magamutogató hetero falja egymást a villamoson, utcán akárhol, éppenhogy nem dugnak. Ez azért mindennapos jelenség és abszolút nem gusztusos. Nem a ténnyel van a gondom, hanem azzal, hogy nem az utcára való. Mert senkinek a nemi életére nem vagyok kiváncsi.

cukr! Nem válnak gondolati tabuvá a hetero fiúk, ahogy én sem válok gondolati, sőt hetero szórakozóhelyen testi tabuvá sema hetero lányoknak. És ez így is van rendjén. Hetero pasi haverok - akik mint mondtam biztosak magukban -, azt mondták, hogy nekik még imponál is, ha megnézik őket... mert tudják, hogy nincs mitől félni, az pedig kinek ne növelné az egóját, ha valaki azért nézi meg, mert "hűűűű, kurvajól nézek ki" :))

Gerry. 2008.03.10. 22:36:54

"bloghu is, az mégis milyen indíttatásból " Tudtavetőleg minden egyes, videómegosztóra feltöltött análfisting szösszenetnél is ottan figyel alattuk, hogy hát ez mekkora undorítóság is. A kommentelők minden egyes esetben csupán komolyzenét hallgattak volna, erre jött ez a piszok pornó, ejj...:o)

Gerry. 2008.03.10. 22:39:03

Geeergő: az efféle közszemlére tett nyali-fali úgy vélem nemi identitástól függetlenül is zavaró-nőpártiságom nem abban leledzik, hogy kíváncsi lennék rá, hogy éppen kit nyalnakfalnak az orrom előtt.

Geeergő · http://geeergo.blogter.hu 2008.03.10. 22:44:49

Örülök Gerry, hogy egyetértünk ;)

Blöeh 2008.03.10. 22:45:47

Szopok nyalok mosogatok, ha kikerülhetek az index cimlapjára valami fossal én is.

Gerry. 2008.03.10. 22:48:59

Csapj fel miniszerelnöknek. A folyamat az általad leírtakhoz hasonló, s lám, meg is van a hőn áhított címlap:P

-:-arcan-:- · http://idealpasi.blog.hu 2008.03.10. 23:03:08

Kedves Gerry és Geeergő!

Először is igazatok van, másodszor pedig én még anno ezt a témát tovább is gondoltam. Elég sokat filózok magamban (és magamon), hogy mit, miért és hogyan teszek. Úgy kell ezt elképzelni, mintha felülről vagy kívülről nézném magam egy idegenként. S bizony velem is gyakran előfordul, hogy zavar, ha mások egymással "behatóbban" is foglalkoznak közterületen. De - legalábbis maggammal kapcsolatban - azt kellett észrevennem, hogy elsősorban nem az a lényeg számomra, hogy közterület és még csak nem is jó szó az, hogy zavar.
Azzal az érzésemmel kellett ugyanis szembesülnöm, hogy engem nem "zavar", hanem egyszerűen a szívem facsarodik ki a helyéről. Lehet, hogy ez csak azért van, mert jó ideje nincs már kedvesem. De tény, hogy olyan kellemetlen érzés nekem, ott legbelül, amikor mások halomra falják egymást. Félre ne értsétek, nem irigy vagyok (na azért picit talán az is bejátszik biztosan :)), csak azt akarom minden heteró és meleg olvasómnak elmondani most, hogy nagyon szarul esik látni az ilyen szitukat. Tehát, ha nem is egy konzervatív esetleg liberális meggyőződés miatt művelik vagy nem ezt a "tevékenységet", legalább arra legyenek tekintettel, hogy ez sokaknak (köztük nekem is) estig tartó féldepis állapotot hoz elő, meg régi emlékeket meg ilyenek. :) Legalább ebben legyünk tekintettel egymásra. Lehet, hogy ez túl öregbácsis megjegyzés volt, de vállalom. Különben is 27 éves vagyok, és a melegek egy hányada már legszívesebben gúnyosan csókolommal köszönne. :))))

2008.03.10. 23:13:57

Hát ezen kész vagyok!!
:D
Ez ütött. Nem kicsit...
:)
A T. Szerző (egynémely körmondatából ítélve) egy napon még politikai pályára is tévedhet :)

Április elsejére pedig kéretik egy Brad Pitt vs. George Clooney post!
:))

Gerry. 2008.03.10. 23:14:47

Kedves arcan


Valóban, ez is egy szempont, amire megvallom ősztinén eddig nem is gondoltam. Valószínűsíthetően persze azért, lévén mivel immáron több mint két éve boldog párkapcsolatban élek, irígységet semmi esetre nem érzek (avagy legalábbis az abszolúte minimális "irígység" szinte eléréséhez már valami naggyon pofásan kinéző hölgyeménynek kell lennie az egyik félnek:o)), sokkal inkább érzem azt, hogy mindez baromira nem tartozik rám. S mindez aligha konzervativizmus, avagy liberalizmus kérdése, sokkal inkább azé, hogy nem vagyok rá kíváncsi. Merőben elvileg egy szenvedélyes csók egy intim pillanat, ami persze nem várható el, hogy csakis a disztingvált töksötétben, és a szobában csattanjon el, de semmiképpen sem egy zsúfolt buszon, tíz centire mások arcátol-aki persze nem győznek kissé zavartan elfordulni. S bár zavart még soha nem éreztem ilyenkor, a dolog természetéből fakadóan ezt nem így kellene művelni- pontosabban szólva "így" lehet, csak ne a tömegközlekedésen, avagy olyan közterületen, ahol tolonganak körülöttük az emberek. Persze, lehet, hogy minden egyes ilyen esetbena felek már fél éve nem találkoztak, de ezt valahogy nehezen tudom elképzelni:D
A parkban, a padon, a folyóparton, avagy bárhol, ahol nem nyüzsögnek az emberek, nincs ezzel semmi baj. Sőt, ott is lehet, ahol disztingváltan nyüzsögnek, de más a körítés, mintpölö fesztiválokon...

forumuser 2008.03.10. 23:19:21

Gerre
Van erről egy vicc is.

Idős néni kihívja a rendőrséget, merhogy a szomszédban lakó fiatalok folyton "illetlenkednek", és ez őt nagggyon zavarja. A rendőr meg is érkezik, körülnéz, néz, néz - majd azt mondja:
- Na de asszonyom, én nem látok itt semmi ilyesmit...
- Nem is, biztos úr, de ha oda teccik húzni a kisszéket a korláthoz, rá teccik rakni a sámlit és arra rá teccik állni, akkor...

LaBarre · http://www.labarre.eoldal.hu 2008.03.10. 23:52:31

No hát, nagyon érdekes s tanúságos gondolatokat írt Gerry, Geeergő és persze Arcan. Igen, engem is talán az feszélyez kissé, hogy fiúk-lányok nyalják-falizzák egymást, s ez teljesen megszokott, elfogadott, de ha két fiú csinálja... Egy jóbarátom tavaly pár hónapot Angliába, Londonban töltött. Legnagyobb döbbenetére hihetetlen felszabadultan, mindenféle megjegyzéstől mentesen sétálgattak férfi párok az utcán. Igen, talán ez is mutatja, milyen nagy a különbség ország és ország között. Itthon a demagógia, külföldön a világszabadság (ami Petőfi szava s sokra helyre illik, csak Mo.-ra nem).

20 éves fejemmel én a mai napig nem találtam rá sajnos a szerelemre, ellenben négy évig kínzott egy plátói szerelem, "persze" heteró srác iránt. De azt hiszem igazán nem mondható el, hogy rámásztam volna, bár nem is voltam túl határozott, talán ha elején megmondom, hamarabb kiszeretek, így más hogy (de szerencsére annyira nem rosszul) ért véget ez a dolog. Azóta én se "merek" úgy heteró pasira nézni, tényleg, csak szemlegeltetés de semmi más kapcsolat. Nem muszáj, de így kell élnem, remélem ez egyszer változik.

PS: A George Clooney-Brad Pitt "összeházasítást" én is támogatom :) A chates szösszenet pedig zseniális :P Csak így tovább ;)

LaBarre · http://www.labarre.eoldal.hu 2008.03.10. 23:57:19

S még valami a végére :) Én örülök, hogy Pesten nem is egy meleg szórakozóhely akad, de én, aki az ország közepén lakom, semmilyen ilyen jellegű szórakozóhelyre nem tudok menni. Tudom, hogy Pesten kívül is van 1-1 hely, de ezek mind országszélen, ergó messze vannak, s amíg a családomnak nem tudom elmondani a dolgot, addig maradnak az ábrándok. Nem könnyű az élet, de ha tudnék se változtatnék azon, hogy a fiúkat szeressem :)

Gerry. 2008.03.11. 00:04:47

A chates részen én is borultam:)

A külhoni -ami alatt evidens, hogy akvázi "Nyugatot" kell érteni- megítélése sem ennyire egysíkú-ott sem minden és mindenki olyvát elnéző, és toleráns. Persze, nagy vonalakban elfogadóbbak az emberek-e téren magyarországon nemhogy évekig, hanem alighanem évtizedekig nemigen lessz váktás. Természetesen valamilyen szinten talán az ifjabb korosztály puhul-e téren, azonban erre sem vennék mérget. (Lássuk be: magyarországon az ifjúság magát jobboldalinak valló zöménél semmiféle vallási, avagy erkölcsi szempont nem játszik ebben szerepet-életvitelük egy fokkal nem különbözik mondjuk az enyémtől, azonban melegkérdésben sanszosan sokkal kevésbé megértőek.
Azonban a melegek elfogadása mégcsak nem is civilizációs kérdés: a legtöbb muszlim országban ez abszolúte de bevett szokás, alapvetően heteroszexuális férfiak részéről is, s a társadalom teljesen elfogadóan áll ehhez egy bizonyos szintig. Holott liberálisnak, avagy netán toleránsnak semmi esetre sem nevezném ezeket a társadalmakat.
(Bár az sem fér a fejembe, hogy heteroszexuális ember hogyan is jut el oda, hogy ha nincs Gizi, akkor jó a Géza is: minden toleranciám és elfogadásom dacára is is minderre soha nem vinne rá a lélek, ami úgy vélem így természetes azoknál, akik heteroszexuálisak. Persze volt egy régi vicc azzal, hogy amikor a kenyérnek mindkét oldala vajas, de az aligha tartozik egy, az említett országokban tapasztalható "réteghez". (Ti. sokan ott mintegy "kényszerből" vetik magukat Abdul karjaiba, lévén más nincs.)

d.z. · http://masikmagyarorszag.blog.hu 2008.03.11. 00:21:17

Az a kiakasztó a kommentekben, hogy kurvaanyáznak ismeretlen emberekre kizárólag a téma miatt. Mást innét nem olvastam, de ez a cikk jó és vicces. Grat.

U.I.: mielőtt bárki rákérdez: hetero vagyok.

mojoking 2008.03.11. 00:28:34

Kosz, jot mosolyogtam......
Cukr, Ricky Martin tenyleg meleg?
Basszus tizen X eve fogalmam sem volt rola :))

mojoking 2008.03.11. 00:31:49

Teljesseg igenye nelkul, magam is a heteroszexualisok partjat erositem.

Gerry. 2008.03.11. 00:37:11

Azért az is gáz, hogy ezt imigyen kell hangsúlyozni, még egy blog hsz-ben is, hogy "én hetero vagyok". Normális közegben és esetben ez a kutyát nem érdekelné, hogy ki merre és kivel...

LaBarre · http://www.labarre.eoldal.hu 2008.03.11. 00:45:36

Most láttam a remek Fiúk a klubból c. sorozat aktuális epizódját a tévében. Ott a (meleg) tanár előadást tart a (akkor) legújabb Trója c. film kapcsán, megemlíti, hogy változást eszközöltek Homérosz történetében, mi szerint Achilleus nem azért szállt harcba, mert megölték barátját, Patroclus-t, hanem mert megölték az ágyasát, Patroclus-t. Ami akkor elfogadott volt, ma nem az, hogy miért? Erre tudnék egy választ, de nagyon belelovaltam most magam :) Azért tényleg, abban is van igazság Gerry, amit mondasz, azért nem mindenhol elfogadott dolog a homoszexualitás, de van esély arra, hogy a szélesebb látókörű emberek, s remélem az ifjabb generáció közéjük (fog) tartózni, majd elfogadják. De ezt sokáig lehetne még ragozni, holnap meg suli :) Ja, és mojoking, igen R. Martin is meleg, de meglepődnél, még milyen sokan azok külhonban és itthon :)

Carnivora (törölt) 2008.03.11. 02:14:35

Index címlap ... vicces b*zi jó írás feküdtem :D:D

979 · http://www.solinthar.freeblog.hu 2008.03.11. 10:48:29

Nagyon színvonalas, szórakoztató írás. Gratula!

captain29 · http://www.captain29.freeblog.hu 2008.06.06. 17:12:40

Eszméletlen :P a könnyeim potyogtak a nevetéstől amíg olvastam! Hihetetlen jó ez a blog, nagyon tetszik :)

-:-arcan-:- · http://idealpasi.blog.hu 2008.06.08. 00:02:30

Kedves captain29!

Nagyon köszönöm a méltató szavakat. Bár az utóbbi 2 hónapban csöppet mellőztem a blogot (extra mennyiségű munkákat kaptam éjjeli és nappali műszakokban + 2 ismerősöm is kérte, hogy indítsak nekik is blogot, bábáskodjak ott, amíg fel nem futnak. Nemsokára azonban újra "visszatérek", mert ismét lesz némi szabadidőm.

Várlak akkor is vissza szeretettel!
süti beállítások módosítása